2777
2789
عنوان

چجوری مخ آقادکتروبزنم

191 بازدید | 13 پست

سلام آقامن هیچی ازاین ادا اصولا و ب اصطلاح قروفرا بلدنیستم خوووووب حالا یه دندون دارم بدجورخرابه بزووور بادفترچه خواهرم رفتم درست کنم خداروشکرشبیه بودیم حالا یه دکتراونجا بود گف دندونت ریسک داره ومن اینوجزوه بیمه نزاشتم باید آزاد بدی😩😩😩🙁خیلیم گرون خواس البته یه دندون دیگرو عصب کشی کرد بش میومد باحرف واینا نرم میشد ولی من مث بت فقط زل میزدم بطرف زبونم خشک میشدددکاش یذره ادایییی بود بلد بودم زبون بریزم یه اشکی چیزی شمابودید چکارمیکرید چن روزه نمیتونم غذابخورم ازاین دندون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اینکه خیلی دیگه هول باشه به خاطر ادا از قید پولش بزنه.😂😂 دکتری که از پولش بیاد بگذره مخصوصا اینجوری قطعا یه منفعتی هم میبره چون به اندازه کافی ادا و ناز اینو اونو دیده و عادی شده

خب اگه کلینیک یا درمانگاه رفتی نرخ تعرفه ایه و مصوبه و اون اقا دکتر هیچگاری نمیتونه واست بکنه هرچقدرم بلد بودی مخ بزنی ..چون مشخصات بیمار و نوع درمانش همه ثبت سیستم حسابداری میشه و نمیشه زیر واقعیت زد خود دکتر به مشکل میخوره .نهایت باید بری مطب شخصیش تا بتونه مبلغو‌کم کنه ..حالا مشکل دندونت چی هست؟کدوم دندونته .چقدره مگه هزینش

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

مگه اینکه خیلی دیگه هول باشه به خاطر ادا از قید پولش بزنه.😂😂 دکتری که از پولش بیاد بگذره مخصوصا ای ...

هیچ دکتریم نمیاد خودشو واسه یه مریض زیر سوال ببره ..واسشون اهمیتی نداره مریضاشون 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

خب اگه کلینیک یا درمانگاه رفتی نرخ تعرفه ایه و مصوبه و اون اقا دکتر هیچگاری نمیتونه واست بکنه هرچقدر ...

دندون عقله ریشه کج ولی قبلا دوتاعقلو کج وکوله بودن وکشیدن ولی این دکتره فکنم میخاد الکی پول بگیره چون بیمم رایگان

دندون عقله ریشه کج ولی قبلا دوتاعقلو کج وکوله بودن وکشیدن ولی این دکتره فکنم میخاد الکی پول بگیره چو ...

دندون عقل فقط کشیدنیه و جراحی ایم که میگن اصلا سخت نیست ...کلا به کشیدن میگن جراحی ...من چون خیلی دندونپزشکی رفتم قشنگ میدونم چی به چیه ....هیچوقت به یک دکتر اکتفا نکن و اگه دکتری جلو پات سنگ انداخت و کارو مشکل کرد برو به دکترای دیگم نشون بده ..معاینه هم که همه جا رایگانه ...همیشه سعی کن پیش یه دکتر متخصص با تجربه و قدیمی بری نه این دکترای جوون جدید که کسی نمیشناسشون و هتوز تو درمانگاه مشغول به کارن ...ببین درمانگاهای دیگه کدوم دکتر با تجربه تر و معروفتره حتما برو پیشش ...دندونتو راحت میکشه ..کشیدن با جراحیم فقط واسه زمانیه که خود دندون پوسیده وخراب شده باشع و فقط ریشه باقیمونده باشه که همونم به اسم جراحی که پول بیشتر بگیرن میکشن راحت و ریشه رو درمیارن ...جراحی اصلی واسه زمانیه که ریشه باقی مونده باشه و لثه بالا بیاد که و عفونت باشه که نهایت یه تیغ به لثه میزنن و کمی میبرن و میکشن بیرون ولی همینم نیاز نیست و راحت میتونن همون ریشه ی کج و معوجو بیارن بیرون