2777
2789
عنوان

چیکار کنم اینقدر قوی بشم که چشمم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 28 پست
اسی اینجوری نه با حرف نمیتونی متقاعدشون کنی ببین مثلا فلان مغازه آشنای پدر شوهرته خب ،میری به ضمانت ...

ببخشید ولی عجب خونه خراب کنی هستی. تغییر مثبت میخواد نه کلاهبرداری و بی آبرویی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این فکر کن که هیچ کس تا حالا نتونسته یه ریال از این ور ببره اون دنیا

سعی کن معنویاتت رو بالا ببری

اینقدر درگیر پول باشی کمتر بدست میاری همه چیز رو بسپار بخدا 

گنج های اسمان و زمین دست خداست فقط کافیه بهش اعتماد کنی

سعی کن شکر گذار باشی و انتظاراتت رو از مردم به صفر برسون

خواسته هات رو فقط از خدا بخواه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
ببخشید ولی عجب خونه خراب کنی هستی. تغییر مثبت میخواد نه کلاهبرداری و بی آبرویی

ترجیح میدم خونه خراب کن باشم تا اون زن ضعیغی که حقشو میخورن 

تغییر مثبتش فقط طلاقه که بهش پیشنهاد نمیدم فعلا ،بهتر واقع بین باشیم نمیشه که وقتی با یه خونواده شوهر بی رحم طرفی غیر این کاری کرد

ببین عزیزم همه سختی های خودشونو دارن حتی اون خواهر شوهر و جاری به ظاهر پولدار تو ، نمیخوام از این جمله کلیشه ایی ک میگن باطن زندگیتو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکن استفاده کنم چون ما زن هستیم خواه ناخواه مقایسه داریم تو سرمون ولی سعی کن خوبی های زندگیتو برای خودت پر رنگ کنی من خودم خواهرشوهری دارم ک مادرشوهرم نمیزاره آب تو دلش تکون بخوره یعنی حاضره از ما بزنه از یدونه پسرش ولی دخترش همیشه خوب باشه ولی یکم با خواهرشوهرم بیشتر صمیمی شدم دیدم اصلا زندگیش خیلی بده اصلا ی شوهر مامانی داره ، مرده بچه های خودشونو تن نمیگیره ، زنشو تو جمع خانوادگی خودش تحویل نمیگیره و.....

و اینکه برای لباس اینا هیچ وقت غصه نخور باور کن کسی هیچ وقت یادش نمونه ک تو چی تنت بود عید سال قبل یا سال قبلش ولی خوبی ذات آدما همیشه میمونه ، ولی از همه اینا بگذریم چرا خیاطی نمیری برو کار خونگی میتونی برای خودت لباس درست کنی هم ی هزینه تو خونه برا خودت در بیاری به همه چیزت هم برسی 

امیدوارم این سیاهی از خونت و ذهنت بیرون بره و همیشه خوشحالی باشه تو خونت ❤️🎀🍃

منم اصلا موافقش نیستم ، ادم بخواد زندگی کنه نمیتونه اینطوری رفتار بکنه شوهرشم ادم بدی نیست ک فقط حقو ...

اتفاقا سعی میکنم نظر کاملی بدم همیشه واسه همین تاپیکاشو دیدم  و رفتارهای شوعرشو بعد کامنت گذاشتم

ترجیح میدم خونه خراب کن باشم تا اون زن ضعیغی که حقشو میخورن تغییر مثبتش فقط طلاقه که بهش پیشنهاد نمی ...

حقشو نخوردن که حقوق شوهرش همینقدره
اون جاری و خوارشوهر حتما درامدشون خوبه نه مه پدرشوهره بهشون بده

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
حقشو نخوردن که حقوق شوهرش همینقدرهاون جاری و خوارشوهر حتما درامدشون خوبه نه مه پدرشوهره بهشون بده

ببین میگه شوهرم کارگر باباشه ،بعد بهش ماهی چهارده میدن

اعتراضم که میکنه  میگن خیلی هم خوبه و فلان 

چه فکرا میکنیا کدوم مادر شوهر اینو میگه که مادرشوهر تو بگه اگرم باشن انگشت شمارن

من نمیگم بیاد بگه،میگم باتوجه به اینکه خودش خرپوله لااقل نگه بستونه ۱۴تومن و...کوره تورم و اینا رو نمیبینه کلا..بچمو نمیبینه

ببین عزیزم همه سختی های خودشونو دارن حتی اون خواهر شوهر و جاری به ظاهر پولدار تو ، نمیخوام از این جم ...

چرخ خیاطی ندارم یعنی نتونستم واسه جهیزیم بخرم..و هرچیزی ام که نتونستم بخرم تواین چندساله اصلا شوهرم نتونسته برام بخره..من چندساله دارم از جهیزیه خودم استفاده میکنم بدون هیچ تغییری...بچم بزرگتر شه به کارهم فکر میکنم ولی الان نمیتونم

ببین میگه شوهرم کارگر باباشه ،بعد بهش ماهی چهارده میدناعتراضم که میکنه میگن خیلی هم خوبه و فلان

به اونا که جرعت حرف زدن از افزایش حقوقشو ندارم،کلا بگم دستمون خالیه میخان منو بکشن،چه برسه به این حرف..به شوهرمم میگم حقوقتو بگو زیاد کنن میگه کارگا کارش ی ساله افت کرده و نمیشه فلان

2790
2778
2791
2779
2792