2777
2789

برای حاجت روایی همه :

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچها التماس دعا🥺❤️

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

الهم صل علی محمد وال محمد

خدا حاجت همرو زود و راحت بده 

برای درست شدن کارو کاسبی شوهر منم خیلی دعا کنید

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الهم صل علی محمد وال محمدخدا حاجت همرو زود و راحت بده برای درست شدن کارو کاسبی شوهر منم خیلی دعا کنی ...

چشم عزیزم ان‌شاءالله که کارش درست بشه سوره توبه رو هم قبل رفتن برای کار پیدا کردن بخونه یا صوتی گوش کنه

برای حاجت روایی همه :اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...

حاجت روا بشی اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دو هفته دیگه به زایمانم مونده زایمان اولم هست دعا کنید برام بسلامتی فارق بشم استرس زیاد دارم

ان‌شاءالله که به سلامتی و آسان زایمان کنی عزیزم❤️ سوره واقعه رو گوش بده زایمان راحت داری ان‌شاءالله