2777
2789

دیشب خوابشو دیدم بعد دوسال چند وقت یکبار پیام میده من محلش نمیدم 

خیلی پسر باحال و مسخره ایه همیشه باهاش میخندیدم دوسمم داشت خودم تموم کردم  بیچاره خیلی پیگیر شد حتی چند روز پیش ام پیام داده بود

خیانت نمی‌کرد هیچوقت 

دیشب که خوابشو دی م الآنم یادش افتادم بنظرم باهاش خوش می‌گذره مثل قبل اسکل بود به همه چی میخندیدیم🥴😂

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

چرا ولش کردی؟

بچه بودیم دوسال پیش 

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا تموم کردی وقتی خوب بود خوش می‌گذشت بهت 🙄

اون موقع ۱۶.۱۷سالم بود بچه بودم سر چیزای الکی خودم تموم گردم

اذیتش نکن اون مسخره نیست فقط دوست داره تورو بخندونه اگه قرار باز ولش کنی نرو باهاش

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

اذیتش نکن اون مسخره نیست فقط دوست داره تورو بخندونه اگه قرار باز ولش کنی نرو باهاش

نه قصدمون اصلا جدی نیست ازدواج و اینا چون سنمون کمه من ۱۸اون ۲۰ایناست سری پیشم سر بچه بازی تموم کردیم

نه قصدمون اصلا جدی نیست ازدواج و اینا چون سنمون کمه من ۱۸اون ۲۰ایناست سری پیشم سر بچه بازی تموم کردی ...

میفهمم ولی درک میکنم چون من خودم اصلا آدم شوخ و مسخره ای نبودم فقط میخواستم اون همیشه بخنده که نشد

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"