دوستان خانواده شوهر من از اینا هستن که اصلا با پدیده حجاب ناآشنا هستن ، مثلا الان یه نفر که اصلا بار اول هست اینا رو دیده اومده خونشون ، با تاپ و شلوارک بدون شال بدون روسری میان میشینن پیش اون آقا ( دقت کنید نوشتم شخصی که اصلا نمیشناستشون و بار اوله اومده ) ، چه خواهر شوهرم چه مادر شوهرم ، مثلا اگه جشنی چیزی بشه لخت ترین لباس رو انتخاب میکنن و کوتاه و نازک ترین مثلا لباس تمام حریر بدون آستر ، اونوقت زمانی که میخواستن بیان خواستگاری من ( عقدیم الان) مخالف بود مادرشوهرم و چندبار از شوهرم پرسیده بود از این دخترا نیست که تاپ و شلوارکی میاد توی جمع ؟ اونم گفته بود نه و اینجوری نیست ، اینا خیلی عجیبن واسه پسر دیگشون هم رفتن دختر از یه خانواده مذهبی مذهبی گرفتن 😐که نماز روزه مناجات روضه برپا هست و معتقدن
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
زیاد سمتشون نرو دیوونن حتما فکر میکنن از همه بهترن و خودشیفته بازی درمیارن
خیلیییییی مادر شوهرم چس کلاس هست میگفت من دختر شهرستانی واسه پسرم نمیگیرم ، حالا شوهرش چندتا شهر اینورتر ما هست خودشم بچه مرکز استان پایین شهر هست نه بالاشهرا
زیاد سمتشون نرو دیوونن حتما فکر میکنن از همه بهترن و خودشیفته بازی درمیارن
یه زمین پدر من میشه کل دارایی از اجداد تا در حال حاضر خانواده همسرم ، ما شهرستانیم چون زمین و باغ داریم موندیم شهرستان ، بعد مادر شوهرم بمدت میگفته اینا به اموال ما چشم دارن 😂☹️