2821
2789
عنوان

تولد تنهایی

136 بازدید | 15 پست

واسه خودم ی مینی‌کیک میگیرم با یه دسته گل کوچیک :))

از خودم عکس میندازم و شمع فوت میکنم 

به جهنم ک کسی اهمیت نداد 

فردا تنهایی اینکار میکنم با این ک ده روزه تولدم گذشته ولی موند تو دلم

تولدت مبارک عزیزم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تولدت مبارک(: 

امیدوارم ینفر تو رندکیت بیاد یجوری برات جشن بگیره که نبود بقیه رو متوجه نشی(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

تولدت مبارک❤❤

بهترین کارو انجام میدی

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

من اگه روزا تولدم تو محرم باشه 

نذری میدم به نیت امام حسین 

اینطور قشنگ تره

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

مرسی فداتشم

منم حالم بده 

روزای تولدم بدترین روز سال هستن برام

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

تولدت مبارک

به خاطر تولدت یه چیزی که دلت میخواد داشته باشی یا کاری که دوست داری انجامش بدی یا حتی غذایه مورد علاقت فرقی نمیکنه  هر چیزی که خوش حال بشی از انجامش رو به خودت هدیه کن خیلی حال دل رو خوب میکنه و خلع رو پر میکنه