2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 41145 بازدید | 88 پست
سلام خانوما. من هفته پیش رفتم سونو از دکتر پرسیدم سمت چپ و راست بودن جنین به جنسیتش ربطی داره گفت نه ...

اره درست گفته. جوجه من سمت راسته ولی دختره

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همین دیگه توی سونو اگه سمت راست باشه برعکسش میشه یعنی چپ پس همون دختره مال من توی عکس سمت چپه و ...

نی نی من سمت راسته ولی دختره

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
منم این هفته میرم ان تی جنسیت بهم میگه.دعا کن از اونایی که باشم که فقط تا سه ماهه اول حالشون بده

انشااله اینجوری باشه

ولی من متاسفانه اینطور نبودم 

برای اولی سه ماه اول 11 کیلو و برای دومی 5 کیلو کم کردم

و تمام نه ماه بالا میارم

امه چاره ای نیست دیگه

شما جنسیت مشخص نشده؟همون دمیترون از همه چی بهتره.من که اصلا تو ماشین نمیتونم بشینم حالم خیلی بدتر می ...

نه من رفتم ان تی   روی حساب دکتر 12 هفته بودم  ولی روی حساب سونو گفت  بچه دیر تشکیل شده 10 هفته است   گفت خودش هم به زورقابت میبینیم چه برسه  به جنسیت  

حالا 26  باید برم سونو 

انشالله که عزیزم شما هم زود خوب بشی  حالت تهوع خیلی بده  

منم این هفته میرم ان تی جنسیت بهم میگه.دعا کن از اونایی که باشم که فقط تا سه ماهه اول حالشون بده

سونو ان تی  جنسیت مشخص میکنه ؟؟؟؟

من سر بچه اولم  ان تی گفت دختر  ولی دو هفته بعدش مشخص شد پسر 

سونو ان تی  جنسیت مشخص میکنه ؟؟؟؟ من سر بچه اولم  ان تی گفت دختر  ولی دو هفته بعدش م ...

هر سری که میرفتم هر کی میومد ان تی جنسیت بهش میگفت.دستگاهش پیشرفته س بعید میدونم اشتباه کنه

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست
نه من رفتم ان تی   روی حساب دکتر 12 هفته بودم  ولی روی حساب سونو گفت  بچه دیر تشکیل ش ...

مرسی عزیزم.انشالله نی نی ت صحیح و سالم بغل بگیری

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست
اره درست گفته. جوجه من سمت راسته ولی دختره

پنجشنبه رفتم سونو جنسیت نی نیم پسر بود با اینکه از اون اول سمت چپم بود

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک