2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 41145 بازدید | 88 پست
سلام عزیزم.معمولا ویار شدید و تنبلی میگن دختره ولی باز رو این چیزا نمیشه حساب کرد

درست   عزیزم ممنون 

آگه برای ویار  چیزی میدونید که خوب باشه بهم معرفی  کنید  میخوام برای عید برم مسافرت ولی اصلا حالم خوب نیس   دکتر ب6  داد اثر نداشت نازوفار  کپسول زنجبیل داد  بدتر شدم  فقط با دمیترون یکم خوب میشم  یه بچه ام دارم 1 سال و نیم   خیلی برام سخت شده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چند هفته هستی ؟   یعنی منم دو هفته دیگه مشخص ؟ الان 10 هفته ام

امروز 13 هفته و 4 روزم. توی چهارده هفته میرم برای جنسیت. بچه های خواهرم توی 14 هفته مشخص بود جنسیتشون

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
من علائمم عکس شماست و بچه ام دختره

چه جوریه علائمتون.میشه توضیح بدید؟من هفته بعد میرم ان تی جنسیتش مشخص میشه

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست
درست   عزیزم ممنون   آگه برای ویار  چیزی میدونید که خوب باشه بهم معرفی  کن ...

شما جنسیت مشخص نشده؟همون دمیترون از همه چی بهتره.من که اصلا تو ماشین نمیتونم بشینم حالم خیلی بدتر میشه

من چیزای ترش خیلی دوس دارم. حالت تهوع خیلی کم دارم. زیادم گرسنه میشم.

از اولشم حالت تهوع کم داشتید؟من اصلا گرسنه نمیشم هیچ اشتهایی ندارم ناهار به زور دو قاشق میخورم.4 کیلو وزن کم کردم.چیزای شیرین فقط دوس دارم ولی همونم میخورم باز حالم بد میشه

از اولشم حالت تهوع کم داشتید؟من اصلا گرسنه نمیشم هیچ اشتهایی ندارم ناهار به زور دو قاشق میخورم.4 کیل ...

بله عزیزم از اول تا الان که 14 هفته ام خیلی کم حالت تهوع داشتم. اشتهامم خوبه. زود زود گشنه ام میشه. ترشیجاتم زیاد میخورم.

بله عزیزم از اول تا الان که 14 هفته ام خیلی کم حالت تهوع داشتم. اشتهامم خوبه. زود زود گشنه ام میشه. ...

منم این هفته میرم ان تی جنسیت بهم میگه.دعا کن از اونایی که باشم که فقط تا سه ماهه اول حالشون بده

سمت راست سونوهست فکر کنم

سلام عزیزم اصلا و اصلا به این چیزا بستگی نداره هرفردی با فرد دیگه فرق میکنه من تماااام علایم پسر رو داشتم و در کمال ناباوری نی نی من دختره طوریه که هنوزم شک دارم که دختر باشه ولی دختره . من عاشق ترشی بودم از شیرینی متنفر بودم . باز برعکس دوستم تمام علایم دخترو داشت و بچه اش پسرشد . 

پس به این چیزا نیست عزیزم

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
پس پسره

عزیزم نی نی من سمت راسته اما دختره

خدای مهربونم ؛ نمیدونم چطوری شکر گزارت باشم . ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی. خدا یک کنجد گذاشته تودلم . الهی مامان فدات بشه کنجدم .قدم رو چشم من و بابایی گذاشتی .  ان شالله به یاری امام حسین صحیح و سالم بیای بغلم.
من زیاد به این مورد اعتقاد ندارم .ولی ترشی و شیرینی بهم ثابت شده.هر کی ترشی میل داره بچه ش پسره شیری ...

من ترشی میخورم نی نی دختره. شیرینی نمیتونم لب بزنم