2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 41145 بازدید | 88 پست
پس احتمالا نی نی دخمله دعا کن مامنم دخمل بشه هر چند چشمم آب نمی خوره آرزوش به دلم میمونه😞

عزیزم منم آرزو داشتم دختر باشه..از خدا اولش خواستم اگر صلاحمه دختر بده...خداروشکر دختره نی نیم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ماه اول بارداری میل به هیچی نداشتم و چهارکیلو وزن کم کردم. فقط نون خشک میخوردم   بعد ازون خوب شدم و میلم هم به شیرینی جات زیاد شد هم به شوری . فرزندمم دختره   

عاشقتونم عشقای من   
گیسو تو سونو سمت راست یا تو واقعیت؟

تو سونو عزیزم..واقعیت که هنوز نمیدونم کجاست..همه جا حسش میکنم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزم منم آرزو داشتم دختر باشه..از خدا اولش خواستم اگر صلاحمه دختر بده...خداروشکر دختره نی نیم

میدونی چیه گیسو جان من سر پسرمم آرزوم این بود بچهام دختر باشه وقتی سونو گفت پسره فقط گریه کردم الان عاشقشم جونمو واسش میدم ولی همیشه هر دختری رو میبینم آه سردی می کشم اینبارم به نیت دختر باردار شدم ولی همش احساس می کنم بچه ام پسره تازه اسمم واسش گذاشتم لباسم واسش انتخاب کردم ولی باز می گم شاید خدا اینبار آرزومو برآورده کنه نزاره حسرتش به دلم بمونه

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
تو سونو عزیزم..واقعیت که هنوز نمیدونم کجاست..همه جا حسش میکنم

خب همین دیگه توی سونو اگه سمت راست باشه برعکسش میشه یعنی چپ پس همون دختره

مال من توی عکس سمت چپه و تو واقعیت سمت راسته که میگن پسر

خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
وای وای من نابودشدم بخدا😢😢

گیسو جون بارداری منو شما با هم بود نینی منم دختره اما من هیچ ویارو علائمی نداشتم 

سر پسرمم همینجوری بودم 

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
میدونی چیه گیسو جان من سر پسرمم آرزوم این بود بچهام دختر باشه وقتی سونو گفت پسره فقط گریه کردم الان ...

تو سونو جنین کدوم سمته مال شما؟؟؟

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
تو سونو هشت هفته من جنین سمت راسته و نینی من دختره  در واقع سمت راست تو عکس میشه دختر

توی عکس سونو اگه سمت راست باشه تو واقعیت چپه

تو سونو جنین کدوم سمته مال شما؟؟؟

توی سونو سمت چپه

تو واقعیت راست میشه