2777
2789
عنوان

صگم اگه…

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 40 پست
با هم معده هاتون رو میترکونین اونجوری 😂😂انقدر غذا میخورین میشین توپ متحرک 🤦🏻‍♀️😂ببین پسرا دختر ...

منی که یک چاقم با انرژی مردانه شدید

خدا رحم کنه😂😂😂

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
من ۱۷۰ وزن ۸۰ و خرده ای شایدم ۹۰ نمیدونم 🤣😭

باز خوبه قدت بلنده زیاد فک نکنم نشون بدی😭😂

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منی که یک چاقم با انرژی مردانه شدیدخدا رحم کنه😂😂😂

😂😂😂

منم همینطور 

فقط امیدوارم تا آنموقع لوند و دلبر بشم 🤦🏻‍♀️😂

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

اشکال نداره تو دونفری من ی تنه اندازه دونفر میخورم😂😂😂

🤣🤣وای خوردن چ لذتی داره 

تاره فرستادمش مغازه کلی برام خوراکی گرفت🤤

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

باز خوبه قدت بلنده زیاد فک نکنم نشون بدی😭😂

شکم پهلو دارم 

اصلا نمیتونم در مقابل خوردن مقاومت کنم وای

همش رژیم رو میشکنم

هرچی میکشم بخاطر شکمو بودنمهههه

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

مگه تو خونه هاتون چقدر غدایه؟ما از بچگی رژیم اجباری هستیم چند بار در یخچالو باز میکنیم هیچی نیست بخو ...

زیاااد

بابام ساندویچی داره

همیشه تو خونمون فست فود و تنقلات هس

منمم  این مدت همش غذا برنجی میخورم چاق شدم صورتم چاق اصن یه وضعیه رومخمه هر روز میگم رژیم میگیرم نمیگیرم اعصابم خرابه🥲😑خوسبحال اونایی که هرچی می‌خورند چاق نمیشن 

🙂🖐
والا سخت نی راحته و خوشمزهبرنامه گرفتممن اخه قبلا خیلی سال پیش ۹۵ بودم رسوندم ۷۲ چندین سال ثابت بودم ...

چه خوب. چه چیزایی حذف کردی؟

منم ۸۱،۸۲ هستم تقریبا قدم ۱۶۵🥺

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤