2777
2789
عنوان

زونا......

346 بازدید | 13 پست

پدرم زونا گرفته من هم شاغلم بچه دو سال و نیمم پیش مادر پدرم هست

میخواستم ببینم زونا واگیر داره 

البته پدرم خیلی رعایت میکنه ولی چون عید میخوایم بریم مسافرت اصلا دوست ندارم بچه ام آبله مرغون بگیره

شوهرم هم نگرفته غصه اون رو هم دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم احتمال اینکه آبله بگیره هست

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
بله زونا به شدت واگیر هست همون آبله اس متنها شدیدتر البته خیلی شدید تر😑 ای کاش بچه ات رو اونجا ن ...

البته دو تا دکتر رفتیم گفتن اصلا واگیرش به شدت آبله نیست 

گفتن آبله از راه تنفس هم منتقل میشه ولی زونا فقط با تماس با مایع داخل تاول ها احتمال انتقال داره

بله واگيردارن و از ابله مرغونم شديدتره كه بزرگايي كه تو بچگي نگرفتن ميگيرن

البته فکر کنم این هم اشتباهه هر کسی تو بچگی آبله گرفته باشه و ویروسش تو بدنش به صورت خفته قرار داره که تو بزرگسالی به صورت زونا اتفاق می افتد و خود زونا به خاطر ویروس اتفاق نمیافته بلکه به خاطر کاهش سیستم ایمنی بدن اتفاق میافته

چه خبر شده اين روزا همه دارن زونا ميگيرن.دو نفر از فاميلاي ماهم گرفتن.يكيشون مسنه خيلي حالش بده

ببین اطراف ما هم چند نفر زونا گرفتن فکر کنم به خاطر آلودگیه شدید هوا سیستم ایمنی افراد مسن ضعیف شده و ویروس آبلشون دوباره فعال شده و زونا گرفتن

البته فکر کنم این هم اشتباهه هر کسی تو بچگی آبله گرفته باشه و ویروسش تو بدنش به صورت خفته قرار داره ...

پدر من گرفت و دكتر چنين جوابي داد پدرمم در بچگي نگرفته بود 

و همينطور برادرم در ٥٠ سالگي گرفته و تو بچگي نگرفته بود 

نهايتا اشتباه يا درست شما سعي كن جانب احتياط رو رعايت كني...

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
پدر من گرفت و دكتر چنين جوابي داد پدرمم در بچگي نگرفته بود  و همينطور برادرم در ٥٠ سالگي گرفته ...

احتمالا پدر و برادرتون آبله مرغون گرفتن که تو بزرگسالی خیلی شدید و تو کل بدن پخش میشه اما زونا فقط یه ناحیه بدن رو درگیر میکنه