2777
2789
بگو برو همرو ترکیب کن یچی در میاد از توش 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ول کن بابا میسوزه بنده خدا ضرر داره🤣🤣گفت وازلین خوبه بزنم گفتم نه بهتره نزنی خود همون کاندوم چربه نیاز نیس مگه خشکی داشته باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ظرر داره کاندوم با وازلین؟؟

+2

وازلین به دلیل خاصیت نرم‌کنندگی و مرطوب‌کنندگی خود می‌تواند برای ناحیه تناسلی مفید باشد. به عنوان یک مرطوب‌کننده، از خشکی و ترک‌خوردگی پوست این ناحیه جلوگیری می‌کند و می‌تواند به کاهش التهاب و سوزش ناشی از تحریکات پوستی کمک کند. با این حال، استفاده از وازلین در روابط جنسی توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است باعث پارگی کاندوم‌های لاتکس و افزایش خطر عفونت‌های باکتریایی شود. 

خواص وازلین برای ناحیه تناسلی:

مرطوب‌کنندگی:

وازلین به عنوان یک مرطوب‌کننده قوی عمل کرده و از خشکی و ترک‌خوردگی پوست در ناحیه تناسلی جلوگیری می‌کند.

کاهش التهابات:

وازلین می‌تواند به کاهش التهابات و سوزش‌های ناشی از تحریکات پوستی کمک کند.

محافظت:

وازلین با ایجاد یک لایه محافظ بر روی پوست، از آن در برابر ساییدگی و اصطکاک محافظت می‌کند.

تسکین‌دهنده:

در صورت وجود خشکی یا ترک‌خوردگی در ناحیه تناسلی، وازلین می‌تواند به حفظ رطوبت و بهبودی کمک کند.

پیشگیری از راش پوشک:

برای نوزادان، وازلین می‌تواند به عنوان یک لایه محافظ برای جلوگیری از خشکی پوست ناشی از پوشک استفاده شود. 

مضرات وازلین برای ناحیه تناسلی:

عدم سازگاری با کاندوم:

وازلین با کاندوم‌های لاتکس سازگار نیست و می‌تواند باعث پارگی آنها شود.

افزایش خطر عفونت:

استفاده داخلی از وازلین می‌تواند خطر ابتلا به واژینوز باکتریایی را افزایش دهد.

حساسیت:

برخی افراد ممکن است به وازلین حساسیت داشته باشند که می‌تواند منجر به تحریکات پوستی، خارش و قرمزی شود. 

نکات مهم:

اگرچه وازلین می‌تواند به عنوان یک مرطوب‌کننده برای ناحیه تناسلی مفید باشد، اما باید از استفاده از آن در روابط جنسی اجتناب کرد. 

در صورت بروز هرگونه تحریک یا حساسیت پوستی، استفاده از وازلین را متوقف کنید و با پزشک مشورت کنید. 

برای درمان عفونت‌های واژنی، به پزشک مراجعه کنید و از خوددرمانی با وازلین خودداری کنید. 

از وازلین به عنوان روان‌کننده در روابط جنسی استفاده نکنید، زیرا ممکن است خطر عفونت و بارداری ناخواسته را افزایش دهد. 

+2وازلین به دلیل خاصیت نرم‌کنندگی و مرطوب‌کنندگی خود می‌تواند برای ناحیه تناسلی مفید باشد. به عنوان ...

میگه وازلین تو حین رابطه استفاده کنی ممکنه باردار بشی و با کاندوم اصلا ترکیب خوبی نمیسازه

میگه وازلین تو حین رابطه استفاده کنی ممکنه باردار بشی و با کاندوم اصلا ترکیب خوبی نمیسازه

حالا مت چند باری استفاده کردم اما بعدش نگاه کردم مشکلی نبود و کاندوم هم پاره نشده بود امکان داره باردار بشم؟؟