2777
2789
عنوان

درد شدیدشکمی

52 بازدید | 2 پست

درد من از زمستون شروع شد تو ماه یه بار ولی حالا شدید تر شده تو ماه دو سه بار اتفاق میفته ، قسمتای بالای نافم شروع به درد شدید میکنه به طوریکه یک تا دو ساعت بدون هیچ مکثی درد عجیبی میکنه هیچ مسکنی اثر نمیکنه بعد از اون یک ساعت انگار خرده شیشه تو شکمم هست موقع بلند شدن یا نشستن باید خم شم دوستان کسی تا حالا تجربه داشته یا میدونه اینا علائیم چه بیمارین

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
بهتره سونوی رحم و ضمائم بدید اگه مشکلی نبود ممکنه روده تحریک پذیر باشه ..بهتره کولونوسکوپی بشی

حتمن سونو انجام میدم ولی دردش غیر قابل تحمله 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز