2777
2789
اوهوم

تو قطعا خانمی

همه جا زنونه حرف میزنی و جواب میدی

شک ندارم پرنسس😂😂😂😂😂😂😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه یه لحظه بیای شخصی

پرنسس علی همینجا بگو

اصلاااااا شک ندارم خانمی

لحنت

نوع تاپیکت

صد در صد زنی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
بیخیال میای یا برم

@_ملکه455‍ الان تاپیک زده بود که دلم برا زنم تنگ شده دوماهه دورم ازش🤣🤣🤣🤣

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

برای چی درخواست دوستی میدی

گفتم همینجا بگو

کاری نکن نی نی یارو همه جا تگ کنم تو هم تعلیق شی

بازم تووو 

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

@_ملکه455‍ الان تاپیک زده بود که دلم برا زنم تنگ شده دوماهه دورم ازش🤣🤣🤣🤣

یه تاپیک داشت میگفت نزار بخوابم

معلوم الحال با یه خانم چه حرفایی زد

انقدر نی نیارو تگ کردم ترکوند

برای چی درخواست دوستی میدیگفتم همینجا بگوکاری نکن نی نی یارو همه جا تگ کنم تو هم تعلیق شی

لابد بهش احساس زنشو دادی🤣🤣

خجالتم نمیکشن وااااای😐😐😐

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515