2777
2789
عنوان

ریزش موهام

133 بازدید | 18 پست

خیلی ناراحتم ۱۸سالمه جلوی سرم کم پشت شده یکساله درگیرشم رفتم دکتر یکبار اصلا داروهاش چرت بود

پلی کیستک داشتم خوب شد تنیای تخمدانم دارم دارم میخورم دکترم یه قرص داد گفت واسه موهات خوبه ولی اصلا چیزی نمیبینم حس میکنم بدترم شده

خانوادمم بگم ببریتم دکتر کلی عصبی میشن که فلان بیسار

میگن قرص بیوتن خوبه 

کسی تجربشو داشته؟

گفتم از داروخونه بخرم بخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دليلي داره نمي دوني علتش رو

نه ازمایش هورمون اینام دادم مشکلی نبود

دکترم گفت میتونه علتش تنبلی تخمدان باشه

چون پوستمم به شدت داغون بود جوش میزد الان بهتر شده ولی موهام ن

این همه دارو امتحان کردی یه چی میگم خونگیه امتحان کن واسه من از همون اول جواب داد واسه همه هم جواب میده ریزشم خداروشکر خیلی کمتر شد 

جوشانده میخک یعنیییی عاااالیه عالی 

دوتا لیوان بجوشون بعد رو میخک بریز تا یک روز بزار یذره رنگ آبش قهوه ای شد بعد هر شب هر شب به پوست سرت اسپری کن اصلنم لازم نیس بعدش بشوری فقط یبار امتحان کن انشاالله جواب میگیری

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

این همه دارو امتحان کردی یه چی میگم خونگیه امتحان کن واسه من از همون اول جواب داد واسه همه هم جواب م ...

من جلوی موهام کم پشته

ریزشم دارم ولی مهم نیست پشت سرم جلو سرم مهمه😂

آمپول بیوتین و بپانتین با هم زده میشه. اگر خوراکی میخوای unizinc بگیر ترکیب زینک و  بیوتین و فولیک اسید و ویتامین سی هست. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
آمپول بیوتین و بپانتین با هم زده میشه. اگر خوراکی میخوای unizinc بگیر ترکیب زینک و بیوتین و فولیک ا ...

نه امپول میترسم 

بیوتین خوبه کپسولش؟

هنوزم میترسم واسه کپسول میگم اسیب نبینم 

این همه دارو امتحان کردی یه چی میگم خونگیه امتحان کن واسه من از همون اول جواب داد واسه همه هم جواب م ...

دولیوان ابجوش روی چند تا میخک بریزم؟

و اینکه بوی زد نمیگیره مو؟

واقعا موثره امتحانش کنم،

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

نه امپول میترسم بیوتین خوبه کپسولش؟هنوزم میترسم واسه کپسول میگم اسیب نبینم

آسیب نمی بینی عزیزم ویتامین ب هست فک کنم ب ۷ ضرری ندارن 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
دولیوان ابجوش روی چند تا میخک بریزم؟و اینکه بوی زد نمیگیره مو؟واقعا موثره امتحانش کنم،

دوازده سیزده تا کافیه 

اصلا بوی بدی نمیگیره موهات فقط اولاش بو داره که وقتی شب بزنی صبح بیدارشی هیچ بویی نیست خشکم شده 

واقعا موثره واسه من فقط این جواب داد تاثیرشو همون اول که بزنی میبینی چقد موهات کمتر میریزه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

دوازده سیزده تا کافیه اصلا بوی بدی نمیگیره موهات فقط اولاش بو داره که وقتی شب بزنی صبح بیدارشی هیچ ب ...

امتحانش میکنم

میخک افتاده گوشه خونه استفاده نمیکنم

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️