2789

داستان اول .تو ی گپ گفتم که اره گپ زنانه بود گفتم آره تنهام دوست ندارم ی دختره اومد پیویم حرف و حرف بعد چند روز یهو روی اکانتش که وویس فرستاد باز کردم صدای پسر اومد بعد متوجه شدم  پسره دوست پسرست و رو اکانت شه.اقا متاهلم بودا.گفت اگه بری بگی ماهم شات میگیرم که با یک پسره حرف زدی کسی نیست بگه بی عقل مدرکو میخای برا کی بفرستی شماره ای نداری از شوهرم اینا که.بعد دیدم برگشت که اره با پسره بیرونم شوهرم بده فرانسه بهمانه اگه شوهرم پرسید ازت زنگ زد بگو با من بودی من گفتم نه . باز رفت نقشه چید ک تو رفیقی اسمت رفیقم آخه و ...گفتم گم شو بلاکش کردم برا همیشه و میدونید وی گفت گفت من با سیاست جلو اومدم و ذوق کرد برا خودش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوم .با ی خانمه یکم مثل مرداد و سیگاری آشنا شدم ک اره طلاق گرفتم ال و بل و شماره رد  و بدل کردبم گذشت ب بهونه اثباب کشی ک اره شماره داشت بده بهم شمارشو گرفت .بعد به بهونه مشکلات کلی شارژ و یکم پول گرفت ازم بعد تازه من مثلا خیلی اعتماد نکردم خداروشکر رررررم مثلااااا ازخیلی چیزا نگفتم و.... خلاصه هر بار به یک بهونه که اره بیا فلان جا حتی رفتم گفتن دروغ گفته طرف هرشب اینحاست اینجا خیلی وقته بسته هست دوباره اینجوری گولم زد باز اهرم بهونه آورد که اره پمپ خرابه دویست بزن گفتم ندارم گفت صد از یکی گرفتم صد دیگش گفتم ندارم و آخرش حرفامو بهش زدم و بلاک (((می‌دونه من مطلقم و با بچه و شرایطم سخته چقد آدم بد جنس آخه)))

چهارم ب وسیلمو کسی برد ازش گرفتم فروختم کی دیگه ای با نقشه میخاست بگه برمن ک دزدی گفتم فلانی مال خودم بوده ازشون گرفتم بعد همون مفت ازم گرفت بعد ک فهمید فهمیدم حالا گفت ک ارع بماند دیگه بهونه های مختلف آورد من چی بازم طرف میدونستم انقد مشکل دارم و خودش پولداررر و حتی فامیل 

آقا شمارتو نده کسی.ب کسی مسکلاتت نگو .زیاد مهربونم و صمیمی نشو .محل نده .نگو مطلقم  چتر چشمی مراقب باش و... اعتماد نکن نکن نکن هربار کردم هربار هربار هربار ظایع شدم خدا ب خیر کنه 

عزیز من طرف به زنش محرمش به بدترین شکل خیانت کرده 

طرف فرزندش و کشته

طرف ارث برداری و بالا کشیده 

طرف عکس پخش کرده

به بچه تجاوز کرده

طرف بچه کشته و....

نباید عین بدین مردم و بدبین کردی نههههههه سرم اومده میگممممممممممم مردم خیلی  کثیف شدن