2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 99 پست
چقد امثال تو چندشن اخه تایپیکامو ببین بعد حرف مفت بزن من منظورم اینه ک زن لوند باشه مرد ب رنگ توجه ...

تو چندشی ک میای از اندام خصوصیت صحبت میکنی

سفید برفی نگووو من افسرده میشم سفید نیستم مثل توووو

راستی من اعتماد ب نفس ندارم و سفید نیستم ولی خداروشکر میکنم در دسترس مردا خودمو قرار نمیدم🤣🤣👌

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن مجردم و خیلی نگران

اگه مجردی عجله نکن فقط میری سرویس با پارچه نخی خشک کن خیس نیا بیرون پارچه نخی هم بدنتو خشک میکنه هم مثل دستمال کاغذی اشغال نیس ک صدمه بزنه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

وای اره حس خیلی بدی گرفتم 😐

اخه یه خانم میاد مشخصات اندام خصوصیش رو میگه؟اونم تو سایت عمومی ک نر های سایت ریختن تو تاپیک؟؟؟؟؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

تو چندشی ک میای از اندام خصوصیت صحبت میکنیسفید برفی نگووو من افسرده میشم سفید نیستم مثل تووووراستی م ...

ازکوزه همان برون تراود ک دراوست ازاین ب بعدم نوتیفای پیامتو از همون بالا نخونده پاک میکنم 🤣حالا هی فشاربخور

وای اره حس خیلی بدی گرفتم 😐

بخدا ب پیر ب پیغمبر من دخترم 😐😐😐اصلا بادقت خوندی شما ک انقد زود تهمت میزنی ؟ من گفتم برا مردا لوندی زن و گرم بودنو چمیدونم فرمش مهمه خوش هیکل بودنشون مهمه ن اینکه چسبیدن به رنگ پوست . اینارو گفتم ک دوستمون اعاماد بنفسش برگرده . من کی ازخودم تعریف کردم اخه چ نیازی هست ؟ اونم بین بقیه خانوما تو همجین سایتی ؟ مدال افتخار مگ بهم میدن ؟ بعد شما تایمیکای منو ببین سال عضویتمم ببین بعد بگو پسر

منکه حلال نمیکنم

اگه مجردی عجله نکن فقط میری سرویس با پارچه نخی خشک کن خیس نیا بیرون پارچه نخی هم بدنتو خشک میکنه هم ...

اخه دستمال پارچه ای ک نمیشه روزی سه بار شست عزیزم .چندشم میشه باهمون دستمال دفعه های بعدی خودمو خشک کنم

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا ن 

چون بااون دستمال همه قسمت ها خشک میشه بعد دفعه های بعدی استفاده بشه عفونت و این چیزا میاره که 

اخه دستمال پارچه ای ک نمیشه روزی سه بار شست عزیزم .چندشم میشه باهمون دستمال دفعه های بعدی خودمو خشک ...

قبول کردی پیام بده

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بخدا ب پیر ب پیغمبر من دخترم 😐😐😐اصلا بادقت خوندی شما ک انقد زود تهمت میزنی ؟ من گفتم برا مردا لون ...

چی بگم خانمی والا 

اینجا مجازیه کلا هم نمیشه قضاوت کرد 

اگه قضاوت کردم ببخش 

بعدشم من نگفتم شما پسری فقط گفتم حس خوبی نگرفتم 

همین