اگه مجردی عجله نکن فقط میری سرویس با پارچه نخی خشک کن خیس نیا بیرون پارچه نخی هم بدنتو خشک میکنه هم مثل دستمال کاغذی اشغال نیس ک صدمه بزنه
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
بخدا ب پیر ب پیغمبر من دخترم 😐😐😐اصلا بادقت خوندی شما ک انقد زود تهمت میزنی ؟ من گفتم برا مردا لوندی زن و گرم بودنو چمیدونم فرمش مهمه خوش هیکل بودنشون مهمه ن اینکه چسبیدن به رنگ پوست . اینارو گفتم ک دوستمون اعاماد بنفسش برگرده . من کی ازخودم تعریف کردم اخه چ نیازی هست ؟ اونم بین بقیه خانوما تو همجین سایتی ؟ مدال افتخار مگ بهم میدن ؟ بعد شما تایمیکای منو ببین سال عضویتمم ببین بعد بگو پسر
اخه دستمال پارچه ای ک نمیشه روزی سه بار شست عزیزم .چندشم میشه باهمون دستمال دفعه های بعدی خودمو خشک ...
قبول کردی پیام بده
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏