2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 99 پست
ببخشید ک سوالام زیاد بود مرسی عزیزم ک با صبوری جواب دادی♥️🫂😘

فدای شما ❤️

بازم سوالی بود بپرس قشنگم

یه نفر یه جای دنیا داره واسه داشتن همین چیزهایی که تو داری و نادیده گرفتی دعا میکنه❤️🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوره همون واجبیه؟؟؟ کدوم بهتره من ی پودرموبرمیخرم صورتیه اسمش تیزبر.. موهای اون قسمتونازک میکنه ولی حس میکنم مامل نمیرن بازمجبورم تیغ بزنم

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
من مجردم ولی پسرای الان هم خیلی چشم و گوششون باز هست مشکلم بزرگی لابیا هست همیشه نگرانم

از نظر علمی از بند انگشت بیشتر باشه بزرگ حساب میشه ، منم برام سوال بود  تازه متوجه شدم یکی خیلی بزرگ تر از اون یکی  یا نمیدونم اینکه طبیعیه و همه اینطورن؟

از نظر علمی از بند انگشت بیشتر باشه بزرگ حساب میشه ، منم برام سوال بود تازه متوجه شدم یکی خیلی بزرگ ...

ولی من شنیدم خیلیا ندارن البته من لاغر هستم فک کنم آدمای چاق نداشته باشن