2777
2789
عنوان

تیرگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 99 پست
من این یه موردو مشکل ندارم سفیده 😬

کاپ طلابرای تو...یادمون بندازیه مدال افتخاربعدابندازیم گردنت😂😏

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما الان چه مدته استفاده میکنی؟ سفید واقعا میکنع؟؟؟

من از قبل رو بدنم تیرگی نداشتم ولی با این وجود پوستم روشن تر شده 

واجبی سه سال ، حنا یک سال و خورده ای هست استفاده میکنم

واجبی هم خیلی تو روشن شدن تاثیر داره ولی به صورتت نباید بزنی

یه نفر یه جای دنیا داره واسه داشتن همین چیزهایی که تو داری و نادیده گرفتی دعا میکنه❤️🎀

من از قبل رو بدنم تیرگی نداشتم ولی با این وجود پوستم روشن تر شده واجبی سه سال ، حنا یک سال و خورده ا ...

مرسی عزیز♥️

ببخشید برای بیکینی وزیربغلم حنا جوابه دیگ؟؟؟ ینی خودتون تغییری حس کردین؟؟؟؟ 

میخام شروع کنم

مرسی عزیز♥️ببخشید برای بیکینی وزیربغلم حنا جوابه دیگ؟؟؟ ینی خودتون تغییری حس کردین؟؟؟؟ میخام شروع کن ...

آره من به هر کی گفتم بعدش بهم گفته که جواب گرفته فقط باید مداوم استفاده کنی اینجوری نباشه که چند بزنی دیگه ولش کنی تا یه مدت بعد دوباره شروع کنی 

یه نفر یه جای دنیا داره واسه داشتن همین چیزهایی که تو داری و نادیده گرفتی دعا میکنه❤️🎀

اسی نن همش از تسغ استفاده میکنم ینی تیره میشه؟ 

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسرهاااا:)خیلی دوست دارم چیزایی بگم که گاهی از اون حالو هوای غم بیارمتون بیرون💜🦄خوشحالیت خوشحالم میکنه پس یه لبخند واسه دلخوشیم بزن و بدون که همونی که بخاطرش داری ناخونتو میجوی و موهاتو میکنی و پوست لبتو و پوست ناخونتو واسش میکنی همونی که بخاطرش پاهات اینطوری داره میلرزه خیلی خوب پیش میره خب من به تلاش تو و قدرت خدا خیلی ایمان دارم پس انقدر حرص نخور بجاشو هروقت دلت گرفت بیا بغلمو بدون تا اخرش من باهاتم🙂🐣💛