2777
2789
سلام من نمیتونم برم دکتر خانوادمم نمیتونن ببرم

حتماً باید تشخیص توسط اورولوژیست گذاشته بشه 

ممکنه یک عفونت دستگاه ادراری باشه یا حتی سنگ کلیه و... که زودتر تشخیص داده بشه خیلی به نفع خودتونه ، به هر حال درد کلیه رو خیلی جدی بگیرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا سنگ داره کلیه هاتمجبوری هرروز طناب بزنی و اب تصفیه زیاااد بخوری ولی اگه نشد باید بری پیش اور ...

شایدم پیلونفریت باشه یا UTIتازه فیزیوپات هستی🥲

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
میتزسم سنگ باشه💔

خدانکنهه من کلیم درد میکرد عفونت داشتم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عع ایشالا منم مشکلی نباشه

انشالله

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
و شایدم گلومرونفریت

😅😅حالا دیگه نترسونش این باید یه آزمایش uaبده با سونوگرافی کافیه انشالا وقتی وارد بیمارستان شدی منیج بیماری‌ها بیشتر یاد میگیری

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗