2777
2789
عنوان

بنظرتون روز مادر چیکار کنم

351 بازدید | 19 پست

پیارسال برا مادر شوهرم شیرینی و گل و یه کادو خریدم نامزد بودم هی برگشت بهم گفت دفعه بعد روسری نخر دکوری بخر اولش ناراحت نشدم چندبار تکرار کرد متوجه شدم قصد توهین داره منم ناراحت شدم شوهرمم با مادرش حرفش شد که چرا اینطوری گفتی وکلی دعوا راه انداخت حالا دلیلشو هنوزم که هنوزم نفهمیدم که همه خانوادشم متوجه رفتار بدش شدن

پارسال روز مادر شوهرم زنگ زد شب میاییم گفت من خونه مادرم هستم پارسال گفتم که از این به بعد میرم خونه مادر روز مادرارو

در حالی دروغ میگفت بعدا فهمیدم شب خونه بوده من خیلی ناراحت شدم

امسال نمیدونم چیکار کنم شما جای من بودین چیکار میکردین

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
به درک هیچکار نکن حوصله منت‌کشی داری؟ از این مجسمه ۱۰ تومنیا بخر ریزا بگو‌اینم دکوری

خخخ میخای دیوانه اش کنم

شما برید خونه مادر خودتون به همراه همسرتون

خونم مامانم میرم کاش شوهرمم ناراحت نشه

از این ورم میگم مادرش خوب دلش نمیاد ناراحتش کنه

احح بعصیا چرا هر کاریشم بکنی محبت سرشون نمیشه

براش بووووووق بخر

در اين حد ميتونم خودمو كنترل كنم

بحث كنين سانسسورينگ رو بي خيال ميشم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
2805

دلیلش و که نمی‌فهمی گاهی آدمها یه نفهمی های خاصی دارن که فقط بیشعوریشون اثبات شده همین.

ببین دلت چی میگه دوتا ندای درون داریم

اول خوب که میگه از کوزه همان برون تراود که دراوست.اون نفهم اما من با شعورم.و اون مادر.و به حساب مادر بودنش احترام بزار.و اینکه به ناراحتی ها فکر نکن.یه کادو که دوست داره بخر.خیلی خانم و باوقار برو بیا.

ندای دوم.مثله خودش رفتار کن.

براش کادو نگیر.کسی که نفهمه، لیاقت و ارزش نداره محبت کنی بهش.

من اولی و انتخاب میکردم.

2801