2777
2789

تا حالا کسی از نی نی سایت چیزی ازتون خریده؟

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چه خوشگلند😍😍😍

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
بله 80درصد مشتری هام نی نی سایتی ان

اخه من هروقت این تاپیکارو دیدم بچه ها همش میگفتن قیمتش بالاس و گرونه و نمیارزه و این حرفا بخاطر همین پرسیدم 

16 فروردین تولدمه😍خداجونم یعنی میشه هدیه روز تولدم یدونه نی نی خوشمل بهم بدی😞           میشه برای نی نی دارشدنم یدونه صلوات مهمونم کنی؟

ولی خیلی خوشگلن زحمتشم معلومه زیاده آفرین خیلی هنر خوبیه

اخه من هروقت این تاپیکارو دیدم بچه ها همش میگفتن قیمتش بالاس و گرونه و نمیارزه و این حرفا بخاطر همین ...

چند نفر گفتن

چند نفرم میگن قیمتات کمه😊

اما فردا ارسال دارم برای بندر عباس.لار و یزد

هرسه از نی نی سایت