2777
2789
عنوان

رفیق صمیمی همه هستم خودم ندارم😐😂❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارههه دقیقا🤦‍♀️ من چیز خاصی ندارم اخهه ولیی کلن دلم گرفته این روزااا کسیم ندارم باهاش درد دل کنممم

کی گفته چیزه خاصی نداری

تا وقتی خودت همچین دیدی به خودت داری 

معلومه اونا همینجور  رفتار میکنن

قشنگ تخمه چشمانو باز کن ببین 

تو واقعا کی هستی بعد اینطور در مورد خودت حرف بزن

اگه دیدی باز با این رویکرد بازم از خودشون گفتن

دیگه جوابشونو نده

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بگردم چرا گلی؟ چند سالته

۱۷ سالمه 

از پریشب اینجوریمم 

تاپیک(با این پسره چیکار کنم) و زدم بعدش یسری فکرا کردم کلن رفتم تو اون فازای قبل حالمم بد شدههه

خاسی بخون🥲😂

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

چرا انقدر منییییییی😭

جالب اینجاست میخوام درد و دل کنم نمیدونم چی بگم (در مورد رل و اینا...) چون خودم تجربه و اینا نداشتم امروز دوستم دعوام کرد که چرا بلد نیستی مشاوره بدیییی

آخه لامصب چی بگم منننن

از اینجور بحثها اصلا سر در نمیارم واقعا نمی‌دونستم چی بگم🥲

چرا انقدر منییییییی😭جالب اینجاست میخوام درد و دل کنم نمیدونم چی بگم (در مورد رل و اینا...) چون خودم ...

دقیقااا😭 

آدم مجبور میشهه بره حالشونو خوب کنه زمانش بزاره قشنگ 

ولییی کیه ک این کارارو واس ما کنههه 

جدی خیلی دلم میگیرع

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

دقیقااا😭 آدم مجبور میشهه بره حالشونو خوب کنه زمانش بزاره قشنگ ولییی کیه ک این کارارو واس ما کنههه ج ...

تموم انرژیمونو صرفشون میکنیم ولی کیه که قدرمونو بدونه🥲

منممم ، میگم ولش بهشون اهمیت نمیدم ولی واقعا اصلا نمیتونم شبیه خودشون رفتار کنم نمیدونم چرا یعنی وجدان ندارن اینا🙂؟

تموم انرژیمونو صرفشون میکنیم ولی کیه که قدرمونو بدونه🥲منممم ، میگم ولش بهشون اهمیت نمیدم ولی واقعا ...

هعیی دقیقا:) من و تو شبیه همیم واقعن🥲 

این چن وقته انقد اذیت شدم که نگوو 

دلم میخاددد کلن سیمکارتمو و.. رو بپاکم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

هعیی دقیقا:) من و تو شبیه همیم واقعن🥲 این چن وقته انقد اذیت شدم که نگوو دلم میخاددد کلن سیمکارتمو و ...

🥲:)))

من فقط میخوام یه جوری گوشیم بترکه که نرم سمتشون

یه هفته ازشون خبر نگرفتم گفتم ببینم اصلا براشون مهمم یا نه هیچی به هیچی یکیشون امشب پیام داد نگو که بخاطر خودم نبوده برای مشاوره هام بوده

کلا هروقت تنهان یا مشکلی دارن سراغمو میگیرم🙂🤣