2777
2789

اسم قشنگ واسه دختر زیاده ولی به امیر مهدی نمیخوره خودتو درگیر این مسائل نکن اسمی رو انتخاب کن که عشق کنی وقتی بچه تو صدا میکنی

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسم قشنگ واسه دختر زیاده ولی به امیر مهدی نمیخوره خودتو درگیر این مسائل نکن اسمی رو انتخاب کن که عشق ...

من نمیخوام انتخاب کنم دوستم حاملس بچش دختره اسم پسرشم امیرمهدیه میخواست بزاره هلن که من گفتم خوب نیست ازمن نظرخواست منم گفتم از دوستای نی نی سایتیم بپرسم 

خدایا پشت وپناهم باش 

مهدیه قشنگه...امیرمهدی کجاوهلن کجا...

من که اصلا هلن رونمیپسندم...ترکیب جالبی نمیشه

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
مهدیه قشنگه...امیرمهدی کجاوهلن کجا... من که اصلا هلن رونمیپسندم...ترکیب جالبی نمیشه

دقیقا نظرمنم همین بود، میگفت پدرشوهرش بعدازدیدن مردان انجلس این اسمو انتخاب کرده 😃😃😃

خدایا پشت وپناهم باش