golstanrozsefid مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 882 عنوان دیگه حتی به دوستم سلام هم نمیکنم😅 66 بازدید | 7 پست بهش تو اینستاگرام رکویست دادم قبول نکرد یه رفیق قدیمی بود واقعا من چقدر ساده متصمیم گرفتم حتی اگه یه روزی تا آخر عمرم اون تصمیم گرفت بیاد سمتم من نخوام دیگه برای همیشه تو ذهنم و قلبم تموم شد 1404/04/17 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رنگین_کمون_83 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5884 یعنی تا چند وقت پیش باهاش در ارتباط بودی ؟بیرون میرفتین اخیرا..؟یا اینکه خیلی سال پیش دوست بودین و دیگه از هم خبر نداشتین؟ آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺
donیا_86 عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 278 نمیدونم چرا هر چی بی لیاقته گیرمون میاد مگه چی کم داریم ازشون🙂
golstanrozsefid مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 882 یعنی تا چند وقت پیش باهاش در ارتباط بودی ؟بیرون میرفتین اخیرا..؟یا اینکه خیلی سال پیش دوست بودین و د ... دومی ولی من خیلی دوسش داشتم از سر دعوا جدا نشده بودیم
golstanrozsefid مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 882 نمیدونم چرا هر چی بی لیاقته گیرمون میاد مگه چی کم داریم ازشون🙂 نمیدونم واقعا انگار من یکی سیم خار دار هستم دیگه برام مهم نیست 😅
donیا_86 عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 278 نمیدونم واقعا انگار من یکی سیم خار دار هستم دیگه برام مهم نیست 😅 هرکسی میره پی لیاقتش ولش بیخیال🙂
رنگین_کمون_83 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5884 دومی ولی من خیلی دوسش داشتم از سر دعوا جدا نشده بودیم شاید چون زیاد در ارتباط نبودین احساس صمیمیت نکرده آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺
golstanrozsefid مدیر استارتر عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 882 شاید چون زیاد در ارتباط نبودین احساس صمیمیت نکرده به هر حال مهم نیست دیگه حتی تو خیابونا ببینمش روم رو میکنم اونور میرم پی کارم