2777
2789
عنوان

پدر ومادر شمام همین طورن

146 بازدید | 13 پست

عقدم 

تا با شوهرم بحثم می شه پشت تلفن  من مقصر می کنند  چرا حرف می زنی 

می گن تو به صلاحت نیست حرف بزنی 

یکبار  با شوهرم قهر کردیم در حد ۲۴ساعت   دائم می گفتن اگه کارت به دادگاه کشید ما حوصله دادگاه رفتن نداریم 😳

حالا خودشون خدا می دونه تو بچگی ما چه دعواهایی نمی کردن کل فامیل می کشوندن تو خونه شون 

بابا زن وشوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند

ما اگه دعوا وبحث بکنیم کشش نمی دیم ته ش منجر می شه به خنده وشوخی 

چرا خانوادت اصلا از بحث ها مطلع بشن 

برو تو اتاق که نفهمن و چیزی هم نگن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نذار متوجه بشن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همین کار رو می کنم ولی چون صدام بلنده می فهمن

برو بیرون بحث کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چتی دعوا کنید حداقل

وای نه چت پر از سوتفاهم هست 

بدتر میشه