همسرم میخواد از کارش انصراف بده بخاطر حقوق کم ۵ تومن میگیره بعد ما شهرستانیم باید بره تهران کاراشو انجام بده بعد ما عقد هستیم میگه توهم باهام بیا از طرفی امکان داره شب بخوابیم تو ماشینش از طرفیم خانوادم اجازه نمیدن نمیدونم چکار کنم
ولی خودمم دوس دارم برم که بدونه همجوره پشتشم بنظرتون چکار کنم ؟ ؟؟؟؟؟
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواستم بگم برو حتما تا میتونید از دونفره هاتون لذت ببرید که دیدم گفتی خانوادم اجازه نمیدن
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
درسته باید پشتش باشی اما نه جوری که اون عذاب بکشه تو هم همراهش عذاب بکشی که
بمون تو شهر خودتون اگه کمک مالی میخوای بکنی یه مهارتی یاد بگیر کار مجازی یا حضوری پیدا کن که بعید میدونم شهر شما داشته باشه
همون کار مجازی پیدا کنی خیلی بهتره که
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
یا امام با۵ تومن بابات دادت بهش بعد پدر من به حقوق ۲۰ تومنی نمیده منو خدایا منو بکش منه بدبخت کردی پدر با این فکرات😔
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕