2777
2789
عنوان

وقتی زن و شوهرا رو میبینم

725 بازدید | 28 پست

مثلا میرم بیرون میبینم دستای همو گرفتن و میخندن با هم یا خانم بخودش رسیده ارایش و همسرش را افتخار کنارش راه میره دلم میگیره چرا سهم من نباید چنین همسری باسه .

چرا سهم من همسریه که همش اخم میکنه و میگه درست نیست بیرون به هم حتی لبخند بزتبم. چرا سهم من مردی هست ک از سرکار میاد یا ابرو خم کرده یا قهره . 

منم شاغلم منم دارم چندین برابرش کار میکنم هنه کارهای خونه بچه داری کارهای محیط کارم ولی سهم من اینه اخر برج همش بگه اینقد خرج کردیم ولخرجی کردیم صاحب هیچی نشدیم. الانم دو هفته ست قهره بجای عذرخواهی و غلط کردم قهره. 

ماجرای قهرم تاپیک اخرم هست

از زندگی سیرم چرا خدا جون منو نمیگیره راحتم کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هممون همینیم.زیاد باهاش درگیر نشو..میدونی وقتی طرفمون اینه باید انتظاراتمون رو از نظر اخلاقی کم کنیم کمتر حرف بزنیم که بحث نشه...چون درست نمیشن دیگه و چیزی بجز اعصاب خورد کنی خودت خراب شدن روحیه بچه هات  نصیبت نمیشه...خدا کمکت کنه ..خیلی سخته میدونم..ولی یکم بی خیالش شو بخاطر ارامش خودت

خدایا فقط یه نگااااه

هممون همینیم.زیاد باهاش درگیر نشو..میدونی وقتی طرفمون اینه باید انتظاراتمون رو از نظر اخلاقی کم کنیم ...

عزیزدلم تاپیک قبلیم میخونی؟ حسنش زمان قهر اینه دیگه نق نمیزنه حرف نمیزنه به بچه ها فحش نمیده

تاپیکت رو خوندم ــ به نظرم باید شرایطتت رو بسنجی ــ ادامه زندگی که با ایشون سخته ـ.  یعنی توقع زندگی عاشقانه رو هم نداشته باش ــ خیلی ام دوستت نداره ــ 

اما طلاق هم زمانی راهکار مناسبیه که یه پشتوانه داشته باشی،  درضمن بچه هاتم بزرگن و قطعا خیلی روشون تاثیر میذاره ـــ یعنی زمانی باید به طلاق فکر کنی که خوشبختی خودت و بچه هات،  تضمین شده باشه ـ.  نه اینکه از چاله در بیای،  بیفتی توی چاه ـ

اگه هم فکر میکنی آدم مغروریه و نمیاد ـ.  دلیلی نداره خودت باااش حرف نزنی ــ باهاش صحبت کن،  یه ذرره از مشغولیت های ذهنیت کمتر بشه ــ نمیخوای که قربون صدقه ش بری ــ فقط صحبت های عادی باشه

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

تاپیکت رو خوندم ــ به نظرم باید شرایطتت رو بسنجی ــ ادامه زندگی که با ایشون سخته ـ. یعنی توقع زندگی ...

اینجور زمان ک قهره من فقط با حربهای عادی خودمو کوچک میکنم چون یه کلمه جواب نمیده

اینجور زمان ک قهره من فقط با حربهای عادی خودمو کوچک میکنم چون یه کلمه جواب نمیده

پس فکرتو مشغولش نکن

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود»