kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 عنوان درد زیر شکم در ماه هفت بارداری 😭 101 بازدید | 13 پست زیر دلم دوروزه خیلی درد میکنه امونمو بریده تازه رفتم تو ماه هفت ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸ 1404/04/17 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 کسی تجربه داشته از چیه چیکار کنم ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
گلآفتابگردون20 عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 6731 به دکترت اطلاع بده و برو معاینه ت کنه روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 56168 فعالیت نداشتین؟سرما نزده بهتون؟ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 به دکترت اطلاع بده و برو معاینه ت کنه اره فردا نوبت دارم ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 اطلاع ندارم عزیزم از دکتر بپرس رحمم نیس حس میکنم اطرافشهوقتی راه میرم پای سمت راست مو میزارم زمین دردش بیشتره ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
estatira74 عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 1013 رحمم نیس حس میکنم اطرافشهوقتی راه میرم پای سمت راست مو میزارم زمین دردش بیشتره نفخ نیس؟شاید کشیدگی عضله س من بارداریم برا ۹ سال پیشه یادم تیس
گلآفتابگردون20 عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 6731 رحمم نیس حس میکنم اطرافشهوقتی راه میرم پای سمت راست مو میزارم زمین دردش بیشتره تا فردا استراحت کن کار سنگین نکنانشاالله که مشکلی نیست روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷
kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 فعالیت نداشتین؟سرما نزده بهتون؟ بچه اولمم کوچیکه استراحت که اصلا ندارمسرما فک نکنم چون هوای شهر مون دوماهی هست گرمه ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 56168 بچه اولمم کوچیکه استراحت که اصلا ندارمسرما فک نکنم چون هوای شهر مون دوماهی هست گرمه احتمالا برای همون فعالیت باشه سعی کنید بیشتر استراحت کنید هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
kalasl مدیر استارتر عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1315 نفخ نیس؟شاید کشیدگی عضله س من بارداریم برا ۹ سال پیشه یادم تیس بنظر خودم کشیدگی عضلاته ولی خیلی درد میکنه😭 ۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشاصبریکهپایانشتوباشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت میکنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم ۱۴۰۴/۶/۲۸
estatira74 عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 1013 بنظر خودم کشیدگی عضلاته ولی خیلی درد میکنه😭 حتما دکتر برو بازم ب حرف ماها خیلی اعتماد نکن.عزیزم تاپیکم شده دردسر برام گزارش میزنی؟؟