2777
2789
عنوان

تابستان خود را چگونه گذراندید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 55 پست
در حال آب‌پز شدن و سر وکله زدن با گرمازدگی هستیم نمیدونم چرا خورشید لج کرده و انقدر عصبانیه امسال

😂😂😂اره خیلی افتضاحه تازه شهر ما الوده هم هست

عاشقم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابامداداشممامانمنازی دوستمدبیر مدرسه مونبچهای این سایتبچهای سایت دیگه هندی های تو اینستاروسای تو ای ...

یا خدا دعوا دوس داری پس😂😂من کلا در حال دعوا با پارتنرمم فردا میاد میگم کاش نیاد حوصلشو ندارم

عاشقم❤️

یا دارم ظرف میشورم یا لباس پهن می کنم یا جمع می کنم یا اتو می کنم یا حموم هستم یا درس میخونم یا کلاسم😂🥲

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

خسته نباشی😂😂😂

سلامت باشی خواهر🫶🏻😂

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

2790
2778
2791
2779
2792