2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 85 پست
الان توعقدی حرفی بزنی هم خودتو پیش شوهرت هم حانوادش بد نیکنی‌اخرم شوهرت میگه یه عمرزحمتمو کشیده و... ...

درضمن دوستم اوناچیزی نیاوردن دلیل نمیشه  ک همسرتون روی اونارو بخاطر۵۰تومن ناقابل زمین بندازه.شمافک کن برادرت بخاطر۵۰دست رد ب مادرتون زده چه حسی پیدامیکنین.شایداگه زن نداشت ونمیداد ماورشوهرتون کاراحت نمیشد ولی الان حتی گوشه ابروش کج شه میگن کارشماس چه برسه ک پول ندین اوتم پنجاه ناقابل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با احترام به همه دوستان و البته استارتر 

بسيار بسيار زشت ناپسند و به دور از انصاف ميدونم كه به محض ازدواج خودمون رو مالك همسرمون و صدالبته جيبش  ميدونيم و فكر ميكنيم ديگه فقط بايد به ما سرويس بده و خانواده ش رو ترك كنه يا يه ريالم بهشون نده چرا؟؟ چون براي ما پولي خرج نكردن 

عزيزم شماي نوعي با همسرت ازدواج كردي و فقط بايد از ايشون انتظار كادو داشته باشي اما پدر و مادر همسرت قبل از وارد شدن شماهم به زندگي پسرشون پدر و مادرش بودن وحتما چه مالي و چه معنوي براي به ثمر نشوندش زحمت كشيدن و اگر از فرزندشون انتظار كادو داشته باشن نبايد به شما بربخوره يا زورت بياد حتي اگر برات كادو نخريده باشن وظيفه شون نيست بخرن عرف هست و اونام اين عرف رو انجام ندادن هرچند كه بهتر بود انجام بدند 

و بازم ميگم ارنا از بدو تولد پسرشون هستن ولي شما ٨ ماهه اومدي خيلي زوده بخواي اين حرفا و حرصها رو داشته باشي 

این نیز بگذرد
الان توعقدی حرفی بزنی هم خودتو پیش شوهرت هم حانوادش بد نیکنی‌اخرم شوهرت میگه یه عمرزحمتمو کشیده و... ...

۷ماهه عقدم، راس میگی یکم اروم شدم، حالا شوهرم بیچاره میگه واسه تولد مامانت ۱۰۰ میدم خوبه، اومدنی ام با مامانش خدافظی نکردیم یادمون رفت زنگ زد هرچی از دهنش درومد ب شوهرم گفت 😂😂

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

۷ماهه عقدم، راس میگی یکم اروم شدم، حالا شوهرم بیچاره میگه واسه تولد مامانت ۱۰۰ میدم خوبه، اومدنی ام با مامانش خدافظی نکردیم یادمون رفت زنگ زد هرچی از دهنش درومد ب شوهرم گفت 😂😂 شوهرم اس داد دوست دارم ببخشید😔

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
با احترام به همه دوستان و البته استارتر  بسيار بسيار زشت ناپسند و به دور از انصاف ميدونم كه به ...

ببخشيد رك حرف زدم واقعا ناراحت ميشم از بي انصافي نسبت به پدر و مادر و زحماتشون و اينكه ماها به عنوان عروس خيلي وقتا زحمت پدر و مادر رو فقط در پول خرج كردن براي پسرشون يعني همسر ما و له تبعش خودمون ميدونيم 

يه كم نسبت به پدر و مادر همسرانمون منصف تر باشيم 

این نیز بگذرد
با احترام به همه دوستان و البته استارتر  بسيار بسيار زشت ناپسند و به دور از انصاف ميدونم كه به ...

ازشون بدم میاد😢😔

ول کن بابا مسافرتت رو خراب میکنی که چی بشه !؟ از طرفی بنظرم میخواند تو حرص بخوری زهرت شه . کارت به ک ...

کارت ب کارت کردیم دیگه

۷ماهه عقدم، راس میگی یکم اروم شدم، حالا شوهرم بیچاره میگه واسه تولد مامانت ۱۰۰ میدم خوبه، اومدنی ام ...

عزیزم چه کاربدی کردین.حتماازدلش دربیارین.زندگی چیزای بدتر و سختتری هم داره ک این ریزه خورده اگه ادامه داشته باشه شمارو ازهم دورمیکنه وزندگیتونو تلخ میکنه.کم کم تولدهارو ازمد بندازین درعوض روزمادر درست حسابی بخرین.خدایی انصافه ک ب مادرشما ک ۸ماهه شده مادرزن۱۰۰بده ولی ب مادرش۵۰ اونم بادعوا و ترس☹سخت نگیر ک هرچی سخت بگیری زندگی سختترمیگذره و زندگیت محدود ب این حرفامیشه.مطمئنم ک ازکاراشون ناراحت بودی و بخاطر۵۰حرص خوردی.ولی سعی کن ب این مسائل اهمیت ندی

والا خوبه با ۵۰ راضیه ... مادر شوهر و خواهر شوهر من خارج از کشورن . منو شوهرم یکی دو هفته پیش رفتیم قشم ... اونجا تو بازار بودیم خانم دید وایساد سفارش دادن ک اینو بخر برا خواهرت بفرست اونو بخر .... شوهرمم گفت مامان وسط بازار نمیشه حرف زد بعد زنگت میزنم ... خلاصه ک نت خودمو شوهرمم تموم بود دیگ از ترس خانم اسمی از شار ژ مجدد نیاوردم ک نتونه ز بزنه  تا آخر سفر ک برگشتیم خونه . کلا اینا مادری و خواهری در حق شوهرم نکردن ‌... ک من بخوام تره براشون خورد کنم ... وقتی هم زنگ میزنن  یا خودم گاااااهی یه زنگ میزنم فقط از رو سیاست جلو شوهرمه ک باهاشون یکم گرم میگیرم حرف میزنم وگرنه خوشم نمیاد ازشون ... از بس ک شوهرمو اذیت کردن و روحشو آزردن

ببین بهش فکر نکن اصلا . فقط از مسافرت لذت ببر . حرص الکی میخوری . گاهی ادمها از اینکه کسی خوشحاله خوشحال نیستند یه جوری تلافی میکنند 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
ازشون بدم میاد😢😔

بسيار اشتباه بزرگي ميكني و بيشترين اسيب رو به خودت و اعصاب و روانت ميزني چون اونا خانواده درجه يك همسرت هستن و تا دنيا دنياس بايد باهاشون در ارتباط باشي .......الان همسرت ممكنه خيلي باهات سراين چيزا كل كل نكنه چندوقته ديگه كه بدونه ول نميكني و همش گير اين چيزايي اونم عاصي ميشه و راه جنگ و دعوا و خيلي چيزا رو تو زندگيت باز ميكني در حاليكه اونا خيلي بيخيال و ارام تو خونه شون نشستن و دارن لذتشون رو ميبرن 

البته باعرض معذرت توي اين مورد اصلا حق رو به شما نميدم و رفتار و توقعت رو درست و منطقي نميدونم فقط ميتونم بگم بهتر بود و بهتر هست كه خانواده همسرت به شما هم كادو ميدادن و بدند ولي اگرم ندادن گله اي نيست چون وظيفه شون نيست 

این نیز بگذرد
اون فحشاي آخرو خواه شوهرت داد؟😳

نه من میگم بهشون

ببین به جای اینکه شوهرت پول بده  خودت ۲۰ تومن بده به مادرشوهرت  واریز کن براش  بعد ...

خارشوهرم نگف من گفتم فحشارو