2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 85 پست

بعد یه جا خوندم حضرت محمد گفتند هرکی هر کادو و پیش کشی داد به همون اندازه باید براش برد و در جایی جبران کرد . اونها هم باید برای شما بیارند

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاشکی مادر شوهر منم با ۵۰ تومن راضی میشد😀😀

اخ دارم از حرص میمیرم

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
مادرشه بهش گفته بهم پول بده به نظرم باید میداده نه اینکه بگه کیک بخریم میدونید که پدر و مادر حق ...

بر چه اساسی میگید چنین حقی دارن

کسی که بالای ۱۸ سال باشه و از نظر عقلی سالم باشه هیچ کس حق تصرف در اموالش رو نداره

بعد یه جا خوندم حضرت محمد گفتند هرکی هر کادو و پیش کشی داد به همون اندازه باید براش برد و در جایی جب ...

ببخشیدا پخم برام نمیارن

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
نه بابا به ‌پسرشم هیچ کاری نکرده یه ادمای خسیسی ان اینا

حالا شده.شمام بخاطر پنجاه تومن اعصاب خودت وهمسرتو بهم نریز.اگه اون خودشو بخاطر۵۰پیش پسرش خراب  کرده.شما بخاطر ۵۰تومن عزت نفستو پایین نیار.بزاربعدازدواج ازخجالتشون دربیا

حالا شده.شمام بخاطر پنجاه تومن اعصاب خودت وهمسرتو بهم نریز.اگه اون خودشو بخاطر۵۰پیش پسرش خراب  ...

چجوری از خجالتش داررم؟

ول کن بابا مسافرتت رو خراب میکنی که چی بشه !؟ از طرفی بنظرم میخواند تو حرص بخوری زهرت شه . کارت به کارت کن کنف شن برو با شوهرت عشق و حال

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

استارتر تازه عقد هستي و خب ميشه گفت هنوز نبايد خيلي تو مسائل مالي همسرت دخالت كني

مادرشوهرت خيلي كار بد و ضايعي كرده ولي بهتر بود خودتون همون اول هر مبلغي ميخواستين ميدادين حالا هم حرص نخور مادرش ديگه عيبي نداره

نه بابا به ‌پسرشم هیچ کاری نکرده یه ادمای خسیسی ان اینا

نگو عزيزم واقعا درست نيست بگيم پدرو مادري هيچ كاري براي بچه شون نكردن بالاخره ٩ ماه تو شكمش نگهش داشته و حتما بارها و بارها بخاطر شب نخوابيدن پسرش بيخوابي و سردرد و نگراني كشيده همه اينا و خيلي چيزاي ديگه بسيار بيشتر از ٥٠ تومن ميارزه و البته بازم متاسفم كه مادرشوهرت بخاطر ٥٠ تومن ناقابل خودش رو كوچيك كرده 

این نیز بگذرد

اگه اون فحشارو خواهرشوهرت داده حق داري ناراحت شي ولي اگه نه فقط گفته پول بده شايد لازم داشته ٥٠ تومن چيه مگه خب مامانشه به نظرم كيك كه كادو نيست كادوي مادر هم بايد ١٠٠ تومن به بالا باشه نه ٥٠ تومني همه ١ مادر دارن كه سالي ١ بار تولدشه

حالا ۵۰ تومن چیه بزنه واسه مامانش بعدشم خیلی خواهر برادرا باهم لجن کلا با فحش حرف میزنن😀بزرگش نکن ا ...

اوووووف😖😖😖 اون تاحالا هیچی بهم نداده، بدم میاد فک میکنه داره مارو میتیغه

چجوری از خجالتش داررم؟

الان توعقدی حرفی بزنی هم خودتو پیش شوهرت هم حانوادش بد نیکنی‌اخرم شوهرت میگه یه عمرزحمتمو کشیده و....مادرمه و..‌

طببعی چندماهه عقدشدین.خانوادشم لابد حس حسادت ب شماپیدا کردن میخوان ثابت کنن هنوز پسر اوناس.بزاربری سرخونه زندگیت کلا اختیارزندگی بگیر دستت وهرکارخواستی کن.الان زوده برای این جوش زدنا.برات چیزی نیاوردن ب درک. خداروشکرکن جیب شوهرت  پول هست ک عوض همه جبران کنه.

اگه اون فحشارو خواهرشوهرت داده حق داري ناراحت شي ولي اگه نه فقط گفته پول بده شايد لازم داشته ٥٠ تومن ...

نه فحشارو من گفتم بهشون تو نینی سایت