سلام بچه ها من یه خواستگار دارم قدش ۱۸۳ هست وزنش ۱۲۴ و چاقیش تو چشم هست واقعا اما وضع مالیشون خیلی خوبه خانواده خوبین خودشم پسر خوبیه فوق لیسانس پرستاری هم داره ظاهرشو پسندیدم اما هیکلش خیلی تو ذوقم خورده عین فیل و فنجونیم خودم قدم ۱۶۰ هست وزنمم ۶۰ میترسم باهاش ازدواج کنم ازش سرد بشم بخاطر چاقیش و خودش گفته کم میکنم و داره باشگاه میره اما میترسم نامزد کنیمو نتونه کم کنه بنظرتون چیکار کنم
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره چون ۳۱ سالشم هست خودم ۲۳ هستم پوستش افتاده میشه اما همه میگن بخاطر هیکل رد نکن ولی واقعا نمیشه ا ...
باید به خودت نگاه کنی بعضیا ظاهر براشون مهمه ، وقتی برات مهمه سمت اون نرو ظاهر و خوبیش بقیه میبینن ولی تو باید بغلش کنی باهاش رابطه داشته باشی بوسش کنی باهاش بیرون دیده شی به همه اینا فکر کن
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
سنگینی انواع همراه بدون دلیل بهم خوردن کارهای ازدواج
بهم خوردن تجارت سردرد های بی دلیل خواب وحشتناک دوری از درس و هزار و یک دلیل داره باید برسی بشه