سلام بچه ها من یه خواستگار دارم قدش ۱۸۳ هست وزنش ۱۲۴ و چاقیش تو چشم هست واقعا اما وضع مالیشون خیلی خوبه خانواده خوبین خودشم پسر خوبیه فوق لیسانس پرستاری هم داره ظاهرشو پسندیدم اما هیکلش خیلی تو ذوقم خورده عین فیل و فنجونیم خودم قدم ۱۶۰ هست وزنمم ۶۰ میترسم باهاش ازدواج کنم ازش سرد بشم بخاطر چاقیش و خودش گفته کم میکنم و داره باشگاه میره اما میترسم نامزد کنیمو نتونه کم کنه بنظرتون چیکار کنم
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اره چون ۳۱ سالشم هست خودم ۲۳ هستم پوستش افتاده میشه اما همه میگن بخاطر هیکل رد نکن ولی واقعا نمیشه ا ...
باید به خودت نگاه کنی بعضیا ظاهر براشون مهمه ، وقتی برات مهمه سمت اون نرو ظاهر و خوبیش بقیه میبینن ولی تو باید بغلش کنی باهاش رابطه داشته باشی بوسش کنی باهاش بیرون دیده شی به همه اینا فکر کن
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
سنگینی انواع همراه بدون دلیل بهم خوردن کارهای ازدواج
بهم خوردن تجارت سردرد های بی دلیل خواب وحشتناک دوری از درس و هزار و یک دلیل داره باید برسی بشه