2777
2789
عنوان

دست پدرم خالیه

122 بازدید | 5 پست

خیلی حالم بده پدرم حقوق بازنشستگی میگیره و مادرم سکته کرده خرج فیزیوتراپی بالاس جلسه ای یه تومن

پدرم خیلی شکسته شده دستش خالیه هنوز سنوات بازنشستگی شو ندادن دو سال هست بازنشسته شده نمی‌دونم چکار کنم کاش میتونستم برم کار کنم ولی شوهرم اجازه نمیده خیرین یا جایی نیست بهمون کمک کنن ؟یه خواهر دم بخت هم دارم تازه خرج شهریه دانشگاش بالاس 

خدا سلامتی بده.. با مسجد حتما صحبت کن 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم مساجد محل اگر شرایط براشون مستند باشه معمولا اگه بتونن کمک می کنن یا نامه میدن به خیریه و اینا که بتونید یا وام بگیرید یا براتون ماهیانه ای در نظر بگیرند بسته به توانشون

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

خیریه مهرآفرین صحبت کن

بلکه کمک کنن.

یا موسسات شهرتون.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)