2777
2789
عنوان

خیلی غصه دارم

63 بازدید | 8 پست

چاقی بد دردیه واقعا

دلم می خواد گریه کنم 

کل روز و رژیم بودم شب نتونستم غذای مورد علاقه نخورم 

کاش منم لاغر بودم 

😔 زندگی آدم خیلی خجالت آور میشع با چاقی 

این همه سال  با خجالت از همه جا رد شدم

Taranom🦋

عزیزدل غذات رو بخور اما کم بخور 

در عوض پیاده روی و ورزش کن مخصوصا دوچرخه سواری خیلی خوبه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاغر شدن خیلی راحته اینو منی دارم میگم که بالای30کیلو گرم انداختم.

فقط کافیه که راهشو یاد بگیری.

مشکل شما ها اینه که فکر میکنید بشینید تو خونه هیچی نخورید با گرسنگی لاغر میشید در صورتی که با این کار فقط اب بدن تبخیر میشه و یکسری چربی های ابکی ناچیز اب میشن که قابل بازگشتن و باعث زخم معده و سر گیجه میشه

من قبلا کم کردم ۲۸ کیلو و برگشت

وزنی که کم بشه باید اصولی باشه اگه غیر اصولی باشه همش برمیگرده.

کسایی که چاق هستن چند نوع چربی دارن یه نوع چربی سخت یه نوع چربی متوسط یه نوع چربی ابکی.

چربی های سخت که پایه چاقی هستن و طی سالیان انباشته شدن و جنس سفتی دارن فقط به صورت اصولی قابل از بین رفتن هستند یعنی همراه ورزش،پروتئین بالا،فیبر،ویتامین ها از جمله ویتامین سی و منیزیم و چربی های سخت فقط ماهانه2الی4کیلو امکان کم کردنشون هست.

معمولا کسایی که وزن کم میکنند بیشتر از چربی های ابکی و متوسط آب میکنن که به راحتی قابل بازگشتن و ساختشون توسط بدن راحته به همین خاطر دوباره وزنشون برمیگرده.

بعد کسی که قبلا چاق بوده و لاغر شده بعد از اینکه لاغر بشه نباید ورزشو قطع بکنه یعنی توی رژیم ازاده میتونه هر نوع شیرینی و چربی بخوره اما روش یک ورزش سخت و عرق ریز بکنه که جبران بشه.