2777
2789
خب مگه با یه پیج دیگه نیومده؟ اگه بلاک کنه که پیج اصلیش بلاک نمیشه، میشه؟ خودم اینستا ندارم ولی نمید ...

اره چون وقتی پیج جدید باز میکنی شماره یا ایمیلی ک برا پیج خودت وارد کرده بودی میره سر اون پیج جدیده 

و اگ کسی بلاکت کنه تمام اکانت هایی ک با یه شماره یا یه ایمیل زدی بلاک میشن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اونجوری اگه بلاک کنم پیج اصلیشم بلاک بشه باز من نمیفهم کی بوده

چرا میفهمی ، اونای ک بهشون شک داری رو سرچ کن وقتی بالا نیومد پیجشون یعنی اونان

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من خودم اینستا ندارم ولی دوستام خیلی بهم میگن که با پیج دیگه رفتیم و مثلا فلانی رو سرکار گذاشتیم😁 ح ...

خیلی کار بدیه طرف ذهنش درگیر میشه 

الان من همش تو فکرم که کار کیه

._.

اره چون وقتی پیج جدید باز میکنی شماره یا ایمیلی ک برا پیج خودت وارد کرده بودی میره سر اون پیج جدیده ...

الان منطقی متوجه شدم فدا💗یه سوال دیگه، اگه با ایمیل وارد برنامه ای بشیم چی؟ یعنی شماره نباشه؟ اونوقت کسایی که شمارشون رو داریم متوجه میشن؟ 

خیلی کار بدیه طرف ذهنش درگیر میشه الان من همش تو فکرم که کار کیه

خب کار بدیه ولی انجام میدن نباید جواب هرکسی رو بدی و احتیاط باید کنی مخصوصا مجازی که اعتمادی توش نی😐🏃‍♀️

الان منطقی متوجه شدم فدا💗یه سوال دیگه، اگه با ایمیل وارد برنامه ای بشیم چی؟ یعنی شماره نباشه؟ اونوق ...

عزیزم اگ میخوای نفهمن پیجو ک وارد کردی حتما برو یه شماره ای واردش کن ک پیجت خودت با اون بالانیورده باشی 

من خودم پیج فیک دارم همینکارو کردم 

با ایمیل نرو اصلا ایمیل خطری عه 

بعضی وقتا اینستا سرخورد شماره قبلی ک وارد کردی رو وارد بقیه پیجا میکنه پس بهتر خودت یه شماره متفاوت از شماره خودت رو وارد کنی براش

همه فک و فامیل و دوست و اشنای فوضولن همه رو بلاک کن

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)