2777
2789
عنوان

لطفا بیاین نظرتون رو بگین🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 38 پست
اینطور ک مشخصه برات کم نمیزاره حقم دارهپدرت رو با پسر جوون مقایسه نکن ، اونم ب سن پدرت برسه بیشتر ب ...

اره خداوکیلی هیچوقت کم نذاشته و مثلا همین هفته پیش به مناسبت برام یه ادکلن گرفت ۲.۵ و یه پیراهن هم ۸۰۰ تومن 

همینطوری بی مناسبت اینکارا رو میکنه

من خود پدرم هم داخل سن پایین چیزی نداشت و وقتی که دیگ سنش بالای ۳۵ و اینا رفت پولدار شد

مرد خوب با لیاقت باشه خودشو میکشه بالا توهم کمکش میکنی سنی نداره که ماشاله ازشوهر من که‌باعرضه تره ن ...

یعنی به نظرت ارزششو داره!؟ 

خودم هم میدونم خیلی جربزه داره و اگر بهش وقت بدم بهترین چیزارو بدست میاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوسش دارم ولی هنوز به اون درجه عاشق شدن نرسیدمچون هی این بحث مالی میومد داخل ذهنم و نتونستم بیشتر ...

والا تا اینجا ک کم نزاشته واقعا 

شما هم اگر سطح توقعات رو ی مقدار بیارید پایین تر و خواسته های نامعقول و ریخت و پاش واقعا الکی رو حذف کنی فک کنم ازش شوهر خوبی دربیاد 

ببین بنظر میاد واقعا دوست داره پس مطمئن باش صد شو برات میذاره خودشم گفته سنش که بره بالاتر و بیشتر کار کنه دست و بالش بازتر میشه

بنظرم تردید نکن گلی اگه واقعا پسر موجه ایه

به دخترای فامیل هم اصلا فکر نکن، کی از فردای خودش خبر داره؟ 

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻

بیشتر خودت میتونی تصمیم درست بگیریباید تمام جوانب و بسنجیولی پسر دست و دلبازیه 😍😍

به نظرت پیش به مشاور فردی برم که اون راهنماییم کنه!؟ 

اره خیلی واقعا و از چیزی کم نمیزاره❤️

خب معلومه دست و دلبازه مطمعن باش اگ داشته باشه برات کم نمیزاره

اره خیلی دست و دلبازه و خیلی توجه میکنه و مهربونه و از چیزی کم نمیزاره برام 

ولی از این آینده میترسم

فامیل دور هست نوه خاله پدرم هسنمی‌دونم واقعا

به هر حال فکراتو خوب بکن استارتر بحث یکی دو روز نیس 

شما میخای تشکیل زندگی بدی 

البته ایشون طبق چیزایی که خوندم معلومه انسان تلاشگریه ولی خب خودت و نظرت مهمه

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2025-11-13-17-17-20-703_com.android.chrome_oudz.jpg

نظر خانوادت چیه؟پدرت چی میگه

پدرم خیلی قبولش داره میگه پسر با عرضه ای هست و ارزش داره و عین جوونی های خودم هست که تلاش میکردم و اینم همینطوریه و مثل پسرای امروزی بی عرضه نیس و ارزش سرمایه گذاری روش داره

یعنی به نظرت ارزششو داره!؟ خودم هم میدونم خیلی جربزه داره و اگر بهش وقت بدم بهترین چیزارو بدست میاره

نمیدونم چراربه دلم خوب افتاده . به نظرم ایرادی که نیگیری سطحیه . این مشکل حل شدنیه بقیه جنبه هاشو بسنج بعد تصنیمتو بگو بهش ولی اگه نمیخوایتیش نباید وارد رابطه میشدی  

والا تا اینجا ک کم نزاشته واقعا شما هم اگر سطح توقعات رو ی مقدار بیارید پایین تر و خواسته های نامعقو ...

من بخدا تقصیر خودم نیست این توقعات 

چون خانوادم اینطوری بارم آوردن انقدر توقعاتم سطح بالا شده🥲