2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترس داشتم متاسفانه حالت جنون گرفته بودم مدتی بود در حدی میشستم عصبی میشدم خود به خود 

درارو میکوبیدم بهم داد میزدم ...

همین جور بدون اعتقاد به دلم آمد روز تاسوعا به یه هیئت کمک دادم

بخدا شاید باورت نشه خوب شدم

نمی‌دونم شاید تلفین خودمه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
چطوری یعنی نیتش چیه

نماز چند رکعتی میخونی دو رکعت نگه داری میداری وقتی حاجتت گرفتی میخونی 

آخر نمازش حاجتت میگی

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل یا همان نماز توسل به حضرت عباس، شامل سه نماز دو رکعتی است. اولین کار برای خواندنِ این نماز، نیت و توسل به حضرت باب الحوائج است.

• در تمام رکعت های این نماز، پس از خواندنِ سوره های حمد و توحید، ذکر (یا حیُّ یا قیُّوم) صد مرتبه تکرار می شود.
  • پس از پایانِ نماز، یعنی بلافاصله بعد از سلام، ذکر تسبیحات حضرت فاطمه سلام الله و سپس صد مرتبه ذکر صلوات برای حضرت عباس علیه السلام بفرستید.
  • پس از ذکرِ صلوات ها، انگشت سبابه دست راست را به طرف قبله گرفته و عبارت .. السلام علیک یا ابوالفضل العباس را صد مرتبه تکرار کنید.
  • در نهایت به سجده رفته و دست‌ها را بالا برده و ۲۵ مرتبه خداوند را با این عبارت، قسم دهید و بگویید: الهی به دو دست بریده ابوالفضل العباس … و پس از آن حاجت خود را بطلبید.
  • دو نماز دو رکعتی را قبل از اینکه حاجتِ خود را به دست آورید، به جای آورید و نماز سوم را پس از دریافت و برآورده شدن حاجتِ خود بخوانید.

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏