2777
2789

عزیزم به عنوان یک کورد عرض میکنم: خوب و بد همه جا داریم ، ببینید اون مرد آدم زندگی هست؟ توقعات اون مرد و خانواده اون مرد چیه و توقعات شما و خانواده شما چیه ، به کورد و تورک بودنش نیست ، ببینید به درد هم می‌خورید و میتونید سازش کنید؟ آیا اون مرد مرد زندگیه ؟ شما زن زندگی هستید برای اون مرد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یکم سخته چون اطرافیانم دیدم چنین ازدواجی رو که به مشکل خوردن و برای ازدواج شما باید به دین ایشون ...

نه بابا از کجا در آوردید کلی آدم ازدواج میکنن هر کدوم هم مذهب خودشون مذهبه دین نیست که 

من نامزدم کورده اما خودم لرم باهم خوبیم مشکلی نداشتیم تا ب الان خداروشکر 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

کرد وترک مهم نیست عزیزم مهم اینکه تو  شیعه هستی واون سنی باید احکام ازدواج رو  دراین باره بخونی اصن ببینی حکم خدا در این باره چیه واینکه باید ببینی از سنی های افراطی نباشه بعدا سرکوفت مذهبت رو بزنه وبخاد بهت توهین کنه عزیزم  

من میشه یه چیزس بپرسم 

مثلا کردا رسم جهزیه دارن که پسر بگیره 

بعد ما ترکا رسم جهزیه داریم واسه دختر که باید لوازم خانگی رو بگیره یه جز چند قلم لوازم بزرگ که اونم با پسره الان کورد و ترک ازدواج کنن تکلیف چی میشه 

صرفا سواله

نه...با این که پدرم کرد هست...اما مادرم هیچ وقت اجازه نمی داد با کرد ازدواج کنم نه تنها کرد حتی با قومیت های دیگه هم نمی ذاشت فقط بابت تفاوت فرهنگی نه خوب و بد بودن...خوب و بد بودن ربطی به قومیت نداره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا