2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

87 بازدید | 11 پست

بچه ها 2روزه تازه باامروز رژیم گرفتم

ازدیروز ترازوخریدم

1000باره خودمووزن میکنم😑😂

مثلاالان رفتم دستشویی اومدم دوباره وزن کردم

صبح یه بار بعدغذایه بار ازخواب ظهرپاشدم یه بار الانم بازوزن کردم

😂400گرم کم شدم

البته یه 200گرمیش فکرکنم به خاطرشکم خالی باشه

200گرم کم شدم 😑😂

هفته اي يكبار اونم يكشنبه يا دوشنبه خودتو وزن كن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم شما فقط ناشتا باید وزن کنی

حداقل با کمترین لباس 

یبوست نباشی دیگ پریودی نباشی

هر هفته یکبار کافیه

من که خستم از رژیم سه میلو کم کردم باژچز برگشت

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢

ببین عزیزم شما فقط ناشتا باید وزن کنیحداقل با کمترین لباس یبوست نباشی دیگ پریودی نباشیهر هفته یکبار ...

منم دوبار تابه حال رژیم گرفتم هب ول کردم برگشته وبدترشده

ولب این سری خیلی تصمیم مصممه انشالله 10کیلومیخوام کم کنم

چون عروسیمه2ماه دیگه بایدلاغرشم

درست مرسی

منم دوبار تابه حال رژیم گرفتم هب ول کردم برگشته وبدترشدهولب این سری خیلی تصمیم مصممه انشالله 10کیلوم ...

منم دلم میخواد ده کیلو کم کنم

قد و وزنت چنده 

به هرحال هرکی چربی میخواد در راه خدا اهدا میکنم 🤣😮‍💨

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢

عزیزم هم قدیم که 😅من 65 میخوام بشم 60 و آرزوم 55من بعداز دوتا سقط بدجور شکم و پهلو دراوردم

😊عزیزم انشالله که میشی

بازشماوزنتون ازمن بهتره من دیگه بعدازدواجم خیلی چاق شدم

خوبیش اینه زیادشکم وپهلوندارم بااینکه وزنم زیاده وهمون63،62بشم مثل قبلم برام کافیه

چرایکشنبه یادوشنبهماگروه داریم قراره جمعه هاوزن کشی کنیم

چون ميگن معمولا جمعه ها يا مهموني هستي يا مهمون داري ممكنه پر خوري كني يكم يكي دو روز ازش بگذره

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

این کارا رو ول کن. وزن هر لحظه تغییر میکنه. یه روز در میون وزن بزن، بیشتر از این خودتو عذاب نده. فقط رژیم رو ادامه بده، نتیجه می‌گیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز