2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شنیدم سرمایه گذاری خوبیه

ولی فکر کنم خوب نباشه

آدمو مریض می کنه. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

تا جایی که میدونم به شدت دردناک و تا چند ماه اذیت و احتمال ناباروری 

حالا اگه باکره باشی نمیدونم انجام میدن یا نه و احتمالا اجازه پدر بخواد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

شرایط خاص داره باید زایمان کرده باشی قبلا 

بیهوشت میکنن تو اتاق عمل و تخمک هاتو برمیدارن.کیفیت تخمک ب مرور میاد پایبن و احتما اینکه خودت باردار نشی هست.

البته اگه ب دفعات انجام بشه.دارو هورمونی هم بهت میزنن ک تخمکت بالغ بشه پس موی زاعد و پشمالو شدنم هست

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

ببین وقتی نتونی بچه دار شی، اکثرا میرن از پرورشگاه کسی و میارن ک اصلا پدر و مادرش کس دیگه ای هست و هیچ رابطه ی خونی باهات نداره، اما وقتی اینکارو بکنی حداقل با پدر یا مادرش رابطه ای داره