2777
2789
عنوان

فوبیای سوسک

75 بازدید | 10 پست

من به شدت فوبیای سوسک دارم،خونه قبلیم سوسک داشت تازه عروس بودم،خونه جدیدم تو این چند ماه چند تا سوسک گنده دیدم آخه من با اینا چکار کنم،اینقدر حالم بده دوست دارم وسایلمو بندازم،فرار کنم خیلی چندشم میشه،کسی راهکار داره؟؟؟!!

چند روزه دیگم بچم به دنیا میاد،دوست دارم فرار کنم از خونم حالم بده

اسی تروخدا میایین تاپیک اخرم؟ 

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در چاه و اینا رو باز نزار

پنجره هاتونم تور بزن

سوسک فاضلابی از بیرون میاد و مث سوسک کابینتی تخم نمیزاره

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم 

اسپری کامن بخر هر دو هفته همه جای خونه بزن

به پنجره ها توری بزن 

به کف شور ها 

شب ها راه فاضلاب روشویی و ظرفشویی اینارو با یه چیزی بگیر 

از این پماد های سوسک کشم بهر به جاهای تاریک و اینا بزن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

در ضمن به دستشویی هم چاه بست بزنید 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم خیلیییی میترسم خونه قبلیم خیلی زیاد بود همش جیغ و داد میکردم لعنتیا وقتایی که شوهرم نبود میدیدمشون طوری هم هستم که میترسم بکشم میرفتم همسایه رو صدا میزدم میومد میکشت

ولی تو خونه ای که سوسک بیفته راحت شدن ازشون کار اسونی نیس

ازون خونه اومدم بیرون خونه جدیدم همه درزا رو چک کردم قسمت سیفون داخل کابینت و چک کن کلا هر جا که چاه هست و چک کن لعنتیا انعطاف پذیرن از هر جا میان بیرون سم کامن هم بزن تا دو ماه هیچ حشره ای نمیبینی هم چاه ها رو بزن بیشتر دستشویی

من چند وقت پیش تو دستشویی خونم اولین بار تو این خونه دیدم قلبم رو هزار بود انگار جن دیدم نه میتونستم بکشمش نه میتونستم چشم ازش بردارم میترسیدم فرار کنه زنگ زدم شوهرم و از سرکارش که از خونه دوره کشوندمش خونه سوسک بکشه انقدر گریه کردم اومد طفلی🤭😅