2777
2789
عنوان

امپول اندسترون برا اسهال کودک

147 بازدید | 15 پست

سلام بچم اسهال استفراغ داشت   حالت تهوعش خوب شد 

ولی اسهالش دو روز زیاد تر شده باز امروز بردم دکتر فقط یه امپول اندسترون زد. الان بچم اومد خوابید 

یعنی ممکن دیگه خوب بشه با این امپول 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندانسترون که ضد تهوعه‌..

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

بخدا من اطلاعی ندارم 

خودمم درگیرشم 

میگم عزیزم 

بچه من دوماه و 5روزشه 

بعدش مدفوعش زرد ابکیه 

یعنی اون دون و دونای قبلی توش نیست 

این اسهاله به نظرت ؟! 

ببرمش دکتر ؟!چیکار کنم

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بخدا من اطلاعی ندارم خودمم درگیرشم میگم عزیزم بچه من دوماه و 5روزشه بعدش مدفوعش زرد ابکیه یعنی اون د ...

بچتون اگه شیر مادر میخوره کلا شیر مادر زود حضم و باعث میشه تند تند مدفوع ابکی زرد داشته باشه 

اگه ادرارش هم خوبه نگران نباشید

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
اندانسترون برای تهوعه عزیزمکوچولوت چندسالشه؟

دوسال ونیم

آره عزیزم پسر من خوب شدیک چهارم زد براش

ممنون عزیزم. بچه شما بلافاصله با زدن همین امپول خوب شد؟؟؟

آمپول ضد تهوع که به نظرم برا بچه های زیر ۵ سال استفاده نشه خیلی بهتره

چرا؟

نمیدونم خودمم سرچ کردم  دکتر اینو داد حالا موندم اسهالش خوب میشه 

چرا؟نمیدونم خودمم سرچ کردم دکتر اینو داد حالا موندم اسهالش خوب میشه

ان شاءالله بهتر میشه،بهش ماست شیرین و پونه بده،چای کمرنگ بده،موز،حریره بادام،کته ماش اینها برا اسهال خوبه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸