2777
2789

دلیل قانع کننده برا اثبات وجودشون هست 

کسی اینجا تو این زمینه تخصص داره 

اونایکه ادعا میکنن دیدن یعنی به چشم مردم عادی دیده میشه یا سوره و دعا مخصوص خودش داره ،یا شکلشون چجوریه ؟

خودم در این حد میدونم اونایکه کوتوله هستن چشمشون قرمزه صداشون شبیه به پچ پچ هست کافر هستن 

یعنی با طلسم چجوری وارد زندگیمون میشه؟

قرآن وجود طلسم ثابت میکنه ولی شخصی هست ک واقعا طلسم کنه اینایی ک انجام میدن راست هست یا دروغ؟

خاطرات ترسناک عجیبتون برامون تعریف کنید 

بله وجود داره ندیدم تو بیداری اما تو خواب دیدمشون

تعریف نمیکنم تا دوستان خودشون رو خیس نکنن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله وجود داره ندیدم تو بیداری اما تو خواب دیدمشونتعریف نمیکنم تا دوستان خودشون رو خیس نکنن

منم خواب عجیب خیلی میبینم بعد بیدار شدن خودم میفهمم خواب جن بوده 

ولی اصلا نمی‌ترسم ب خوابم ادامه میدم

الان میان میگن

جن جنس مخالف داریم

خونه ما جن داره دیدمش 

و... 

😂😂😂

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

وقتی سوره ای بنام جن داریم دیگه چه اثباتی واضحتر ازاین 😐اونا جنسشون از آتش ..من شوهرم و خواهرش میبینن البته شوهرم و کارش ندارن مگه خودش جایی چشش بیفته گذری مخصوصا خونه قدیمی با سقفهای بلند و خونه خرابه ها ...خواهر شوهرمم اینقد کسی رو آوردن دعا خوندن بهش الان ولش کردن..رنگ سرخی دارن چون از آتشن ،پر مو ..شوهرم زیاد در موردش حرف نمیزنه میگه تنها باشی میترسی ..چندباری هم حرفی زده به اصرار من بوده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
جن جنس مخالف چیه خواهر؟😅

چه میدونم

از عجایب نی نی سایته

میگن همزاد داریم

ینی اگه خانم یه جن اقا داره

حتی سابقه داشتیم تو نی نی سایت

اومده گفت جنم بغلم می کنه بوسم می کنه لمس می کنه منو

منم موهاشو کشیدم 😂

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

قیافشون خوشگله یا زشت؟😁

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

پروفت🤣

وای پروفایل ایشون باحاله 😂😂😂