2821
2789
عنوان

رشته ورزشی

69 بازدید | 13 پست

من واقعا همیشه تو پیدا کردن علاقم گمراه بودم خیلی چیز کلافه کننده ایه حالا میخوام باشگاهمو شروع کنم (نگید بدنسازی توروخدا میخوام یچیزی یاد بگیرم و توش پیشرفت کنم) حالا نمیدونم دقیق چیو دوست دارم و توش استعداد دارم.خودم تو ذهنم ورزشای توپی بود مثل بسکتبال والیبال هندبال ولی واقعا اعتماد بنفس کار گروهی و ندارم و میترسم شروعش کنم.شنا و اسکیت ام قبلا رفتم برام چیز جدیدی نیست،البته شاید به شناام فکر کردم ولی مطمئن نیستم دوستش دارم یا نه.از ورزشای رزمی ام بوکس و هاپکیدو رو امتحان کردم که اولا بخاطر کمبود اعتماد بنفس و دوست پیدا کردن تو باشگاه دوما بخاطر ترس از مبارزه ولش کردم یعنی با ورزشای رزمی حال میکنم ولی تو خودم نمیبینم که بخوام مبارزه کنم.درصورتی که خیلی از اوقات فیلمای کسایی که تو مسابقات شرکت کردن و میبینم و به معنای واقعی حس باحالی میگیرم.درکل هدفم اینه یه ورزشیو شروع کنم که دوستش داشته باشم و بتونم توش پیشرفت کنم.اگه ایده دیگه ای دارید بر اساس تجربتون راهنماییم بکنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میگم شنا خودم مربی شنام

من خودم از ۶ سالگی کلاس شنا میرفتم حقیقتا هردفعه که برامون مسابقه میزاشتن من آخر میشدم و بلههه میومدم بیرون میشستم گریه میکردم. بنظر خودم چیزی که توش یه یادگیری پایه ای داشتی خیلی میتونه جای پیشرفت و موفقیت داشته باشه ولی بازم نمیدونم مطمئن نیستم که دلم میخواد چیز دیگه ای یاد بگیرم یا شنا

من خودم از ۶ سالگی کلاس شنا میرفتم حقیقتا هردفعه که برامون مسابقه میزاشتن من آخر میشدم و بلههه میومد ...

اره دقیقا 

ولی خب من همیشه اول میشدم 

یه چیزایی شد که دچار تپش قلب شدم به مرور افت کردم

اضطراب

ورزش های رزمی اگر ترس داری سمتش نرو یا اکر میتونی با ارزش روبه رو شی برو 

و رشته هایی ک مث والیبال و اینا هست آیندش بهتر از رزمی 

سوال ورزشی یا رزمی داشتی بپرس 

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم