2777
2789
عنوان

بارداری

55 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من هفته 13رفتم غربالگری گف صدرصدپسره بازم شک دارم ب حرفش هفته 19غربال 2دارم بنطرتون تواون هفته جنسیت قطعیه؟

نمیدانم چشددرمن فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم  

مبارکه عزیزم. ♥️♥️😍الهی بسلامتی بیاد بغلت

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم توهفته 19 دقیق میگن.منم تو غربال اول گفتن پسره تو غربال دومم پسر .اما غربال اول ب شرطی درست میگن ک جای خیلی معتبر و ماهری رفته باشی چون چیزی نمیبینن برحسب تجربه میگن ک به مهارت احتیاج داره.ولی غربال دوم خیلی دقیق میگن هرجا ک بری.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
اره عزیزم توهفته 19 دقیق میگن.منم تو غربال اول گفتن پسره تو غربال دومم پسر .اما غربال اول ب شرطی درس ...

اره عزیزم جایه خوب رفتم خودش از هفته 11تعیین جنسیت میکنه اخه ب دوستم همون دکتر درصد داده بود ک پسره هفته19رفت دختره منم حالا شک دارم

نمیدانم چشددرمن فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم  
اره عزیزم جایه خوب رفتم خودش از هفته 11تعیین جنسیت میکنه اخه ب دوستم همون دکتر درصد داده بود ک پسره ...

میگم دیگه تو غربالِ اول احتمالِ اشتباه هست چون فقط بر اساس تجربه میگن ولی غربالِ دوم دقیق میگن

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...