taranom7 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 458 عنوان دوست و دشمن 96 بازدید | 5 پست سلام به نظر شما چرا بعضیا دشمن زیاد دارن....؟! صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز! ای یگانه معبود من! 1396/12/08 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golnush14964 عضویت: 1393/04/08 تعداد پست: 4000 بعضیا خودشون دشمن تراشی میکننبعضیا اطرفیانشون مشکل دارن امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
taranom7 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 458 به موفقیت آدم بستگی داره یا نه صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز! ای یگانه معبود من!
taranom7 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 458 من دوروبرم يه عالمه فضول و حسودِ خسته شدم ديگه به نظرم موفقیت شما رو نمیتونن ببینن صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز! ای یگانه معبود من!
taranom7 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 458 من خودم به شخصه خیلی دشمن ندارم ...ولی بی دشمن هم نیستم ....دوس دارم بدونم چرا با دشمن هستن صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز! ای یگانه معبود من!