2777
2789
عنوان

نظرتون چیه خاهرا کراشششش

136 بازدید | 13 پست

این هیچکس تا حالا نشنیده بود عذر خئاهی کنه ولی وقتی من سر اینکه دیر پیامم رو جواب داد قهر کردم زده ببخشیدددد خیلی شلوغ بودم این رییسمه احتمال داده بودم رو من کراشه خیلی مهمه براش که قهر نکنم پسری که نمیزاره قهر کنید دوستتون داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا دوست داره

یا خیلی باادب و تعارفیه 

یا کارش گیره

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

ببخشید لفظیه ک رو زبون خیلیاس، 

و‌به معنی عذر خواهی نیست

فعلا جدی نگیر

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

و احترام گذاشتن يك نفر به شما دليل بر دوست داشتن شما نيست 

من داخل فضاي مجازي احترام مي زارم به يك شخص يعني بايد فكر كنه خوشم اومده 

حتما بايد بد رفتاري كنيم كه منظوري نگيرن

هوس زلیخاه به یوسف خودشو بدبخت کرد‌. 

و احترام گذاشتن يك نفر به شما دليل بر دوست داشتن شما نيست من داخل فضاي مجازي احترام مي زارم به يك شخ ...

ربطی نذاره این رسما من قهر میکنم ناز میکشه اونبارم خحضوری قهر کردم با یه شکلات اومد عذر خواهبی