💟🎁 این پیروزی خجسته باد این پیروزی 🎁💟
●●● امروز مصادف با 1️⃣4️⃣0️⃣4️⃣0️⃣4️⃣1️⃣7️⃣ هفدهم تیرماه یکهزار وچهارصد و چهار هستش و یه قابلیت که تا حالا ازش خبردار نبودم به این ●نیی●نیی●سایت● افزوده اضافه شده بشتابید بشتابید !!!! زنبیل و کالسککه هاتون رو بردارین و بیاین
این کساییکه استارتران و مدیران تاپیک که عکس و چهره توی پروفایل و کاربری و عضویتشون ندارن و خالی هستش هیچی نیستش و یه آیکون روح و اشباح طوری بود رو خود سایت اومده داخل آیکون یه عکس ایموجی و استیکر و برچسب انیمیشنی مانند ساخته و تولید کرده و انگار خودکار و پیش فرض و دیفالتی با جنسیت طرف مثال آقایون و مردان و پسران یک جنتلمن مو مشکی ابرو مشکی اسمشو میذاریم کلااه قرمززی و برای بانوان و زنان و دختران هم یه دخترک مو قهوه ای ابرو قهوه ای پاپیونی سنجاق به سر سروناازز خانوم اسمش رو بذاریم تثبیت کرده و گذاشته من اول گفتم شاید چون برندینگ گوشیم و تنظیماتش و ستینگش از این لاکچری های چند صد میلیونی نیست قاطی کرده و خلل و چلل شده و هچلل الهفتی شده و هنگگ کرده اما انگار نه بالاخره ای مردمااان امپراطوري گوگوریووو بعد چند صد میلیارد سال در این سایت آپگرید شده و آپدیت و بروزرسانی تعبیه و ایجاد شده احساس اصحااب ککههفف و غاار رو میکنم که بعد سیصد 3️⃣0️⃣0️⃣ سال خفتن و خسبیدن بیدار شدن !!!! ●●●(( 😃😃😁😁😅😅🙃🙃😉😉😬😬🥲🥲🤗🤗🤭🤭 ))
(≡・x・≡)( ̄ー ̄)(゚〇゚)(゜ロ゜)( ゚ー゚)
(〃 ̄ー ̄〃) ((((;゜Д゜)))(。・´_`・。)
( ´・_ゝ・)(=^ェ^=)(ФωФ)